smoothie_3169_W-Article_1140x600.jpg

Recept på krämigt iskaffe

Krämigt iskaffe från den danska bagaren och kocken, Ditte Julie

Ditte Julie är en dansk bagare och författare. Hon är grundare och designer bakom bak- och servisserien "By Ditte Julie" och hjärnan bakom "Club Ditte Julie & dittejulie.dk". Hon har använt The Solution i över ett år och delar med sig av sina erfarenheter på Instagram (@bydittejulie)! Den här månaden delar hon med sig av sitt recept på en utsökt krämig iskaffe - som hon ofta blandar ner sitt kollagen i. Hitta receptet nedan!

influencer_7212_W-Article_1140x600.jpg

För mig betyder sommar och sol en sak: iskaffesäsong! Här har jag gjort en extra lyxig variant med kollagenpulver från Oslo Skin Lab - på så sätt tar jag hand om både hud och smaklökar.

2 portioner:

  • 2 dagsdoser av The Solution
  • 2 msk pulverkaffe
  • 2 msk ljust rörsocker
  • 4 msk vatten
  • 4 dl mjölk (tips: prova att använda havremjölk)

Vispa alla ingredienser, förutom mjölken, med stavmixer tills du har en fluffig kaffekräm. Fyll ett glas med många isbitar och häll sedan upp mjölk till hälften av glaset (jag använder alltid havremjölk). Toppa glaset med kaffekrämen och servera!

Sugen på att prova detta kaffe själv? Dela gärna din kreation med oss och andra medlemmar genom att tagga oss med #osloskinlab_member på Instagram!

smoothie_3178_W-Article_1140x600.jpg

Fler recept