The Solution™ Anti-wrinkle collagen är ett pulver, helt utan smak, som kan tillsättas i valfri mat eller dryck. Produkten bidrar till att öka hudens elasticitet, släta ut huden samt att ge mindre rynkor, fina linjer och celluliter. 

Ett paket består av 28 dagsdoser som räcker till fyra veckors användning. Doserna är smidigt förpackade och enkla att ta med sig. De innehåller 100% hydrolyserat kollagen. 

Produkten innehåller typ 1 kollagen, där kollagenproteinet är hydrolyserat, det vill säga nedbrutet med hjälp av enzymer till peptider -- en kedja av aminosyror. Verisol® peptider har visat sig kunna påverka hudens struktur. 

Ta din dagliga hudvårdsrutin till en ny nivå
-- bekämpa rynkorna från insidan. 

 • Studier

  Verisol® kollagen som används i The Solution™ från Oslo Skin Lab® har dokumenterad effekt mot rynkor. En dubbelblind studie med 114 deltagare visade att The Solution reducerar rynkor. Resultaten var signifikanta. En dubbelblind studie innebär att varken den som utför testet eller deltagarna vet vilka som får det verksamma ämnet och vilka som får placebo (piller utan verksamt ämne).

  Proksch E, Schunck M, Zague V, Segger D, Degwert J, Oesser S. Skin Pharmacol Physiol. 2014;27(3):113-9.

  Proksch E, Segger D, Degwert J, Schunck M, Zague V, Oesser S. Skin Pharmacol Physiol. 2014;27(1):47-55.

  Schunck M, Zague V, Oesser S, Proksch E. J. Med Food 2015 18(12):1340-8

  Oslo Skin Lab® reserverar sig mot att texter i artiklar på externa sidor kan innehålla eventuella påståenden om verkningar om produkter och/eller ingredienser som inte ingår i vår egen marknadsföring. 

 • Ingredienser

  Innehåller 100% hydrolyserat kollagen.

  Rekommenderad dagsdos: En påse blandad i valfri mat eller dryck. När pulvret blandas i vatten behövs endast ett par deciliter. Rör om och låt stå i ett par minuter tills det är upplöst.

  En dagsdos innehåller 2,5 gram Verisol kollagenhydrolysat.

  Den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad och balanserad kost. 
  Vid graviditet eller bruk av receptbelagda läkemedel, bör din läkare informeras om att du tar kosttillskott.