The Glow Melissa The Glow förpackning
The Glow Melissa The Glow förpackning

The Glow™

Inside Out Beauty Booster

The Glow™ Inside Out Beauty Booster består av små kapslar innehållande hyaluronsyra och vitamin C. Genom att ta en av dessa varje dag har det bevisats att hyaluronsyran kan öka fukten i huden och på så sätt uppnå en glödande, mjukare och slätare hudyta både på kropp och ansikte. En väl återfuktad hud är själva nyckeln till att få ett ordentlig GLOW!

Bevisad effekt på huden:
  Skyddar mot uttorkning
  Ökar fuktigheten
  Bidrar till att förbättra känslan av glow och smidighet
  Reducerar ålderstecken

Ordinarie pris
Ordinarie pris
Hur fungerar The Glow™

Hyaluronsyra är en molekyl som finns naturligt i din kropp och vars främsta uppgift är att behålla fukten i huden för att behålla en mjukare och fylligare yta. När vi åldras minskar nivån av hyaluronsyra och därmed tappar kroppen gradvis sin naturliga förmåga att hålla huden fuktig (tänk druva kontra russin). Dagligt intag av hyaluronsyra har i studier visat sig kunna öka fukten igen och därmed bidra till att bibehålla eller förbättra hudens yta – tillräckligt med fukt är en viktig faktor för att få en glödande, slät och glänsande hud.

Ingredienser och dosering

Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel med mat

Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. För vuxna över 18 år. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta mediciner. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkaren informeras om användningen av kosttillskott.

INNEHÅLL (1 KAPSEL):
Hyaluronsyra 120 mg  
Vitamin C 20 mg 25% (procent av referensintag)

 

Ingredienser:

Hyaluronsyra (Dermial® tuppkam extrakt), maltodextrin, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), L-askorbinsyra (vitamin C).

Förvaras torrt, mörkt och utom räckhåll för barn. 

Hur fungerar medlemskapet?

Som medlem får du hem ett nytt paket med 28 dagsdoser av The Glow var fjärde vecka.  Som medlem sparar du 163kr varje månad och betalar endast 379kr/månad (ord.pris 542kr). Du kan när som helst säga upp eller pausa ditt medlemskap och du har alltid 14 dagars ångerrätt.

Ett medlemskap hos Oslo Skin Lab innebär följande:

  • 30% rabatt på alla köp
  • Ett nytt paket skickas ut var 4 vecka
  • Du kan när som helst pausa eller stoppa kommande försändelser
  • Du har ingen köpförpliktelse eller bindningstid
  • Ingen förskottsbetalning, fakturan följer med i försändelsen
  • 14 dagars full ångerrätt
Studier bakom produkten

De positiva effekterna av att ta hyaluronsyra har dokumenterats i flera dubbelblinda, randomiserade och placebokontrollerade studier. Det här är något helt annat än att hänvisa till vanliga konsumenttester. 

Studie 1:

Deltagarna tog 120 mg HA dagligen i 12 veckor. Signifikanta resultat visade en förbättring av rynkor och en ökning av subjektiv uppfattning om lyster (glow) och smidighet i huden. Effekten på rynkor mättes med en mikroskopisk kamera (Oe2017).

 

Studie 2:

En metaanalys av flera studier visade att deltagare i åldern 35-60 med torr hud som tog 120 mg HA ökade hudens fuktnivåer (mätt med aCutometer).