Om oss

Holistisk hudvård från Oslo Skin Lab

Skönhet kommer inifrån

Vi tror på en helhetssyn för att uppnå bästa möjliga hudkvallitet. Det innebär att man använder produkter som bygger upp och vårdar huden - både utifrån och inifrån.

Våra produkter innehåller enkla, kvalitativa, säkra och aktiva ingredienser som är noga utvalt av våra forskare och som i studier har visat sig påverka huden positivt inifrån. Vi vill att våra produkter ska komplettera befintliga hudvårdsrutiner som lägger grunden för en effektiv, sund och naturlig hudvård.

Vår hudvårdssuccé The Solution™ Beauty Collagen har förändrat skönhetsrutiner över hela Europa med sin enkla, effektiva och multifunktionella påverkan inom skönhet - hudvårdminimalism när den är som bäst. Hudvård inifrån har nämligen den stora fördelen att intaget av kosttillskott påverkar ALL hud – både i ansiktet och på hela kroppen.

Hur allt började

Oslo Skin Lab grundades 2017 för att ta fram säker och väldokumenterad hudvård från insidan, till den växande skönhetsmarknaden i Norden som är en snabbt växande kategori inom skönhet och hudvård över hela världen. Vi är otroligt tacksamma för det fina mottagandet vi har fått och har redan etablerat oss i många länder utanför Skandinavien.

Vårt nordiska ursprung uttrycker sig genom en anspråkslös och avslappnad inställning till skönhet och livet i allmänhet. Kärnan i Oslo Skin Labs värderingar är ärlig, naturlig och ren, något som uttrycks i valet av ingredienser och service. Grundaren, Cecilie Nordstrøm, tror starkt på principen om att man bör hjälpa huden med att hjälpa sig själv. Hennes mål har varit att utveckla ett urval av produkter som bidrar till sund hud från insidan. Produkterna ska passa till alla hudtyper och till alla som önskar sig välmående hud, oavsett ålder.

"Hudens utsida speglar det som sker på insidan. Skönhet och hälsa hör ihop, så att ge huden det den behöver för att hjälpa sig själv är det bästa receptet för en sund och frisk hud livet ut."

- Cecilie Nordstrøm - Grundare av Oslo Skin Lab

Vetenskap

Vi samarbetar med forskare och experter för att leverera produkter med väldokumenterade ingredienser. Alla våra produkter är ett bra komplement till varje individs hudvårdsrutin och passar för de som vill ha ett naturligt resultat.

Team

Vårt växande team brinner för skönhet från insidan-filosofin. I vår arbetskultur värdesätter vi kontakten mellan kollegorna runtom i världen och stöttar varandra på vägen. Det finns alltid rum för att lyfta fram frågor och nya idéer och det är det, som leder oss framåt.

Vi vill att dessa värderingar även ska skina igenom i dialogen med våra kunder.

Ta kontakt med oss via instagramfacebook eller kontakta oss via kundservice.