Hur fungerar medlemskapet?

Vi ser fram emot att välkomna dig som medlem i vår ständigt växande Oslo Skin Lab-familj. Här förklarar vi mer utförligt hur ett medlemskap hos oss fungerar.

Före- och efterbilder

Vi har fått in många önskemål om att få se före- och efterbilder från kunder som använder The Solution. Vi har samlat några kvinnor som visar sin hud - före och efter.

Renée Toft Simonsen om morgonrutiner, isbad och nyårslöften

I en exklusiv intervju berättar Renée Toft Simonsen, tidigare toppmodell och nuvarande dansk ambassadör för Oslo Skin Lab, om sina morgonrutiner, isbad och nyårslöften.

Hudterapeut: "Ser effekt på alla vi scannat"

May-Britt Morad, hudterapeut, har överraskats av de snabba resultat hon har sett med The Solution™.

Kollagenpeptider som huden älskar

Det finns flera olika typer av kollagen, men det är inte alla som har samma effekt på huden som The Solution™

Läs Mer

"Slow-aging" - bromsa utvecklingen av ålderstecken i huden!

Det finns mycket som är underbart med att bli äldre. Vi blir i regel lite klokare, lite mer allmänbildade och självsäkra. För varje år blir vi också rikare på nya minnen och upplevelser som vi delar med dem vi älskar – minnen vi inte vill vara utan. Därför har Oslo Skin Lab inte några ambitioner att erbjuda produkter som får dig att se ut som om du är i tjugoårsåldern för resten av ditt liv, men vi vill gärna hjälpa dig att fortsatt se förbaskat fräsch ut – oavsett ålder!

Grundaren av succén: Har alltid trott på hudvård inifrån

Cecilie Nordstrøm är kvinnan bakom kollagensuccén, The Solution™. – Det är klart att huden påverkas av det vi äter, och att den behöver rätt näring för att kunna ta vara på sitt allra bästa, säger Cecilie.

Läs mer

-Rynkdjupet minskade med 59% efter 5 månaders användning av The Solution™

Den holländska tv-profilen Renate Gerschtanowitz är väldigt nöjd med resultaten hon fått på sin hud efter hon började ta kollagenpulvret The Solution ™ Beauty kollagen från Oslo Skin Lab®.

The Solution™ tar hem priserna - år efter år

The Solution™ har vunnit flera internationella utmärkelser från prestigefulla företag så som Harper’s Bazaar, COSTUME och Dutch Beauty Awards.

Svalkande kollagenglass

Sommaren är officiellt här och värmeböljan har dragit in över oss. Här kommer därför ett recept på kollagenglass att svalka dig med.

Gå till recept

Kundundersökning visar hög kundnöjdhet

Kollagen är det protein det finns mest av i människokroppen och det är bland annat en viktig byggsten för hudens struktur. Det har publicerats flera studier på oralt intag av de bioaktiva kollagenpeptiderna som används i The Solution™, och resultaten på rynkor och celluliter är häpnadsväckande. Men hur upplevs resultaten när man själv inte kan mäta sina resultat via speciella mätinstrument?

Läs mer

Jana Heinrici: ”Min hud har blivit mycket spänstigare och jag upplever ett helt nytt glow!"

Jana Heinrici tar till vara på varje stund och tror på skönhet som kommer inifrån. Med The Solution™ i sina dagliga smoothies stärker hon både sinne som hud, för intensiva dagar då goda vanor är tricket till balans och inre glow. Viktig egentid, en tydlig hudvårdsrutin och frukostar boostade med kollagen, är några av entreprenörens många skönhetsknep.

Med The Solution™ i sina dagliga smoothies stärker hon både sinne som hud, för intensiva dagar då goda vanor är tricket till balans och inre glow.

"Jag fick betydligt mindre celluliter"

Efter två graviditeter och en viktminskning på 43 kilo kunde Nadja Christophersen tydligt se att huden hade förlorat sin elasticitet. Hon hade också en del celluliter som hon önskade bli av med.

Meeri, 40: ”Jag såg stor skillnad på min hud redan efter en månad!”

När Meeri började med The Solution Beauty collagen såg hon snabbt resultat på sin hy. Idag har hon fått bukt med både rynkor och celluliter – genom att avnjuta kollagenpulver i morgonkaffet.

Martin Hansson: "Det här funkar ju verkligen!"

Den nya rutinen med kollagenpulvret The Solution™ resulterade i 26% förbättrad hudstruktur och 12% färre linjer runt ögonen efter bara 9 veckor.

Läs Mer

Michelle Ottendal, 34 år - Snabbare resultat än vad jag hade räknat med

Som kosmetolog hade Michelle höga förväntningar på The Solution™. Hon blev glatt överraskad över resultatet på sin egen hud, efter bara några få veckors användning.

Stressad? Se upp! Det kan påskynda hudens åldrande

Att vara stressad påverkar inte bara hur du mår, det kan även påskynda hudens åldrande.

Lär Mer

Vinnare av Harper´s Bazaar Anti-Aging Beauty Awards 2019

The Solution är vinnare av Harper´s Bazaar Anti-Aging Beauty Awards 2019 i kategorin Beauty From Within

"Sund hud kommer inifrån"

Silvany Bricen (46 år) driver bloggen The Beauty Edit, där hon delar sina bästa tips inom hud och skönhetsvård till sina läsare.

Stylisten: "Skönhet kommer inifrån"

Som stylist träffar Hilde Ottem vackra kvinnor i alla åldrar. -Vackrast är de som bär sin ålder med stolthet och inte är rädda för tidens avtryck på kropp och själ, konstaterar hon.

Det vi äter påverkar huden

Maten vi äter påverkar vår hälsa, kropp och hy.

Hudterapeutens tips: Kollagentillskott

Vill du ha en vital och frisk hud? Då bör du dagligen ta ett kollagentillskott.

The Solution - effektiv hudvård inifrån

Senaste trenden inom hudvård går på djupet och boostar huden från insidan.

Helen, 50: ”Huden känns piggare”

Helen är utbildad hud- och spaterapeut och känner att elasticiteten i sin hud har ökat och att rynkorna har minskat. "Huden känns fylligare, vilket är magiskt"

Verkar på all hud på kroppen - även mot celluliter

Kan man göra något för att reducera celluliter? Absolut!

Fem goda recept för en pigg och frisk hy

Fem goda recept som får huden att stråla - dessutom går det utmärkt att boosta dem med ditt kollagenpulver.

Vibeke, 52: "Oj, vilken skillnad!"

Ska du investera i nya hudvårdsprodukter? Då bör detta vara nummer 1 på listan.

Sofie, 32: "Huden har fått mer spänst"

Efter bara två månader med The Solution blev hennes hud fastare, spänstigare – och ett helt år yngre.

Isabella och Sheilas hudvårdsrutin börjar med The Solution

Isabella Löwengrip: ”Förut visste jag inte hur spänstig hud kändes, men nu minskar mina rynkor för varje månad och det känns som om min hud har blivit yngre."

Läs mer

Enkel och effektiv hudvård som (också) passar för män

Jesse van der Meulen (43 år) från Nederländerna började med The Solution™ för att hans sambo använde det. Nu har kollagentillskottet varit en del av hans dagliga rutin i flera månader. 

Ge din hud kärlek i vinter

Ge din hud kärlek i vinter! Här kommer 5 tips för att bibehålla en riktigt fin hud på hela kroppen året runt.

Ett värmande och förskönande vinterrecept

Visste du att blomkål är den perfekta supermaten? Blomkål innehåller nämligen många olika vitaminer och mineraler som bidrar till sund hälsa inifrån och ut.

Hur du lyckas med dina nyårslöften

2022 är runt hörnet, och om du är som oss har du redan börjat funderat kring dina nyårslöften. Här ger vi dig några knep för att nå framgång med dina löften under det nya året.

Var-snäll-mot-dig-själv-mantran för att kickstarta 2022

Vi följer 6 st var-snäll-mot-dig-själv-mantran som kan hjälpa dig att börja det nya året på ett bra sätt!