RS2087_OsloSkinlab_0223_1406.tif_W-Article_1140x600.jpg

Nice cream med pistagenötter och ingefära

Testa detta läckra nice cream-recept med smak av pistagenöt och ingefära!

De flesta av oss har säkerligen hört talas om (och kanske testat) nice cream vid det här laget. Att det blivit alltmer populärt på senare tid är inte så svårt att förstå eftersom det kräver få ingredienser, är enkelt att göra och är ett nyttigare (men gott) alternativ till glass.

Här delar vi ett recept på nice cream som både är en fröjd för smaklökar och ögon, och som svalkar skönt när graderna på termometern stiger.

Ingredienser:

  • 1 fryst banan
  • 100 g frysta edamamebönor
  • 20 g ingefära, färsk
  • 1 matsked pistagenötter
  • 1 dagsdos kollagenpulver från Oslo Skin Lab

 

Gör såhär:

Lägg banan, bönor, ingefära, kollagenpulver och pistagenötter i en matberedare och bearbeta tills du får en krämig glassliknande konsistens. Tillsätt lite honung om du vill addera mer sötma till glassen.

Toppa med hackade nötter eller granola. Vegansk och proteinrik!

Fler recept