OSL Sanna1B_W-Article_1140x600.jpg

En inblick i Sanna Lundells minimalistiska hudvårdsrutin

Mångsysslaren Sanna Lundell ger oss en exklusiv inblick i hennes minimalistiska hudvårdsrutiner och delar med sig av sina tankar kring hudvård

Sanna Lundell – journalist, programledare, poddare, skribent, författare och trebarnsmamma, berättar för oss i en exklusiv intervju om hennes hudvårdsrutiner, life hacks på morgonen och varför hon regelbundet tagit The Solution i snart två år.

Hur ser den ultimata morgonen ut för DIG?  

Jag älskar att sova ut, så drömmen för mig är att få sova tills jag vaknar av mig själv. Då tassar jag ner i köket, dricker ett glas citronvatten, sätter på kaffe, drar på mig gummistövlarna, tar med hundarna och går upp till stallet och fodrar hästarna. Morgonrocken är fortfarande på och när jag kommer tillbaka är kaffet bryggt och jag gör min älskade acaibowl. En smoothiebowl på fryst banan, blåbär, dadlar, acai, kokosmjölk, och The Solution!  Jag toppar denna härlighet med hallon, nötsmör, hemgjord granola och rostade pumpafrön. Sen väcker jag min minsting och så äter vi frukost framför tv’n och kickar i gång dagen i lugn och ro. 

Vad är ditt bästa life hack på morgonen?

Det är att preppa kaffebryggaren kvällen innan. Jag har också förberett påsar med ingredienserna till min smoothiebowl  i frysen, så att det går snabbt och smidigt att göra världens godaste boost-frulle. 

Om du skulle beskriva din hudvårdsrutin på morgonen med ett ord – vilket ord skulle du välja? 

 Återfuktning! 

Hur ser din hudvårdsrutin ut på morgonen?

Jag återfuktar och boostar både utifrån och inifrån! Jag sköljer ansiktet i kallt vatten, smörjer in mig och så äter jag min sm0othiebowl med The solution. Jag boostar min hud på alla sätt jag kan helt enkelt.  

Har du någon dealbreaker för att en produkt ska få ta plats i din hudvårdsrutin? 

Den ska fungera. Jag älskar att testa nytt, men överger en produkt så fort den inte ger resultat. Oslo Skin Labs The Solution har jag liksom använt regelbundet i snart två år. Det säger allt. Den funkar för mig.

OSL Sanna2_W-Article_1140x600.jpg

Hur skiljer sig din hudvårdsrutin på morgonen och kvällen?

På kvällen är jag väldigt noga med rengöring. Jag använder en bra enzympeeling och återfuktar med en riktigt bra nattkräm som jag älskar. På morgonen lägger jag mer krut på att återfukta och boosta inifrån. Jag startar morgonen med ett glas citronvatten, sen äter jag min acaibowl där The Solution är en given ingrediens. 

Enligt dig själv, vad är din viktigaste hälsovana för skönhet?

Sömn, fukt och att boosta huden med kollagen. Och många dagliga, innerliga skratt förstås. Skrattrynkor vill jag gärna ha fler av. 🙂