RS444_OSL_Cecilie-Nordstrom_0221_1925_W-Article_1140x600.jpg

Tillbakablick på 2023

Vi suttit ner med vår grundare, Cecilie Nordstrøm, för att prata om det gångna året och det som komma skall.

Vad har du för tankar kring året som gått?

Med tanke på allt som har hänt i världen det senaste året känner jag först och främst en enorm tacksamhet. Jag är född i ett tryggt, tillitsfullt land som tar hand om sina medborgare. Jag är också tacksam över att vara frisk och för att jag har ett nätverk av nära familj samt goda vänner och kollegor. För mig utgör dessa saker själva grunden för ett bra liv.

Jag tillåter mig också att uppskatta andra saker i livet, även om jag verkligen påverkas av världens alla kriser. Det som gör livet ännu bättre är till exempel möjligheten att resa och uppleva nya saker, att lyckas i arbetet eller något annat man brinner för, känna sig bra både inifrån och utifrån samt ha tid för gemenskap och härliga samtal med dem man håller kär. Under 2023 har jag ofta känt tacksamhet över att jag kan bocka av allt detta och förstår hur lyckligt lottad jag är.

 

Vilka var de största milstolparna för Oslo Skin Lab under 2023?

Under 2023 firade vi att vi uppnådde en magisk siffra. Efter sommaren kunde vi nämligen räkna till över 100 000 dedikerade Oslo Skin Lab-medlemmar som införlivat
The Solution i sin dagliga skönhetsrutin - och vi blir ständigt fler. Det är helt fantastiskt att så många har upptäckt effekten av vårt kollagentillskott och tror på att "Beautiful skin starts from within".

Dessutom lanserade vi Oslo Skin Lab i Frankrike, och det är verkligen en milstolpe för oss. Vi har stor framgång i Italien för tillfället och hoppas därför - och tror - att mottagandet kommer att vara lika bra i Frankrike. Detta är två länder som är kända för att vara mycket intresserade av, men också kräsna när det gäller skönhetsprodukter, så det värmer lite extra att lyckas där.

 

Vad är du mest stolt över?

Jag måste erkänna att jag tycker det är otroligt att se hur fantastiska kvinnor över hela Europa omfamnar The Solution och talar varmt om de positiva effekterna på sitt lokala språk - det gör mig verkligen stolt!

Dessutom är jag mycket stolt över hur ett ständigt växande team av fantastiska kollegor brinner för vårt varumärke och presterar på hög nivå för att vi ska nå ut med vårt budskap. I Oslo Skin Lab finns inga vassa armbågar, bara en stor grupp människor som unnar varandra framgång och bidrar med det de kan för att hjälpa till. Det tycker jag är ganska unikt, och jag är otroligt stolt över att vi lyckats med detta.

OSL_Luton_1140x600_0124.jpg

 

Vad ser du mest fram emot 2024?

Jag älskar att se framåt och tycker alltid att det är magiskt att börja ett nytt år - det känns som om man har helt andra möjligheter än de som fanns vid slutet av det gamla året (även om jag rationellt sett vet att 1a januari bara är en ny dag efter en annan, men det bryr jag mig inte om 😉).

Under 2024 har vi planer på att lansera i fler länder och dessutom kommer vi att introducera nya produkter. Utöver det ser jag fram emot våren när teamet från alla 13 marknader ska samlas i några dagar. Stora saker kan hända när 26 fantastiska kvinnor och 1 man delar erfarenheter och planerar nya aktiviteter tillsammans.

 

Kan du ge en hint om vad OSL-medlemmar kan förvänta sig av 2024?

Det kommer riktigt spännande nyheter under året när det gäller produkter. Utan att avslöja för mycket kan jag berätta att vi ska lansera en liten "hudinnovation" - det vill säga något som är HELT nytt på marknaden. Det blir ett år att se fram emot!

 

Slutligen, kammade ni hem några skönhetspriser under 2023?

JA! Totalt blev vi nominerade till fem priser och vi vann två av dem. Helt fantastiskt!

ProAge_Instagram_VINNER_2023_NO_14.png

Tara Pro Age Favoriter, Norge 2023 - Vinnare i kategorin "Pro Age kollagentillskott"

Influencer's Top, Polen 2023 - Vinnare i kategorin hälsa

Costume Skönhetsfavoriter, Norge 2023 – Nominerad i kategorin "Skönhet inifrån"

Magasinet LIV "Pro Age" favoriter, Danmark 2023 - Nominerad i kategorin kollagentillskott

Costume Skönhetsfavoriter, Danmark 2023 – Nominerad i kategorin "Inner Beauty"

 

Tack för ännu ett fantastiskt år med Oslo Skin Lab!