RS48_Saatu_17-934_W-Article_1140x600.jpg

Kundundersökning visar hög kundnöjdhet

Kollagen är det protein det finns mest av i människokroppen och det är bland annat en viktig byggsten för hudens struktur. Det har publicerats flera studier på oralt intag av de bioaktiva kollagenpeptiderna som används i The Solution™, och resultaten på rynkor och celluliter är häpnadsväckande. Men hur upplevs resultaten när man själv inte kan mäta sina resultat via speciella mätinstrument?

I oktober 2020 genomförde vi på Oslo Skin Lab en kundundersökning bland våra finska kunder. 

Deltagarna delades in i tre grupper: de som hade använt The Solution™ i fyra-sex månader, de som hade använt det i två-fyra månader och de som hade använt The Solution™ i två månader eller mindre.  

Undersökningen visar att våra kunder tar The Solution™ av olika anledningar. Någon använder produkten för att förebygga ålderstecken och andra för att minimera rynkor och fina linjer som redan finns där. Några önskar att tillföra mer lyster till huden medan andra vill reducera sina celluliter. 

Resultatet av undersökningen visar ett tydligt samband över tid, förväntningar och resultat. Gruppen som hade använt The Solution™ i fyra-sex månader var i genomsnitt 83% mer nöjd än de som hade tagit kollagenet mindre än fyra månader.   

Detta visar att även om studien visade ett genomsnitt på ca. 20% reduktion på rynkdjupet efter åtta veckor, så kan det lika väl vara svårt att se en tydlig skillnad när det gått lite längre tid. Det är viktigt med tålamod och till vår stora glädje ser vi att våra kunder har ett bra tålamod med produkten och de allra flesta är mycket nöjda över deras resultat. 

RS34_Saatu_17-1884_W-Article_1140x600 (1).jpg
Det kan vara svårt att se skillnaden med blotta ögat eftersom vi ser oss i spegeln varje dag. Ett tips är att du tar en bild på dig själv innan du påbörjar kollagenintaget och tar en bild igen efter ett par månader för att själv se skillnanden över tid.

Kundutlåtanden: 

Produkten är enkel att använda, och det är viktigt att ta det regelbundet. Det tar lite tid innan resultaten visar sig, så det krävs lite engagemang och tålamod . Överlag så tycker jag att The Solution™ är en enkel och ett relativt billigt sätt att investera i huden. Man kan absolut ha några rynkor – det är bara fint, men min hud känns så bra nu och det är jag tacksam för.  - Riikka, 43 

Först var jag litskeptisk, men efter att ha läst på lite om produkten bestämde jag miför att testa. Efter den första månaden märkte jag ingen skillnad, men efter det började jag sskillnad på min hy. Huden blev mer elastisk, och de små rynkorna i ansiktet försvann helt. De djupare rynkorna blev mindre och huden har fått mer lyster. Mina vänner och familj har ock lagt märke till förbättringen av min hy.  - Marjo, 42 
 

Jag bestämde mig för att prova kollagen för att förebygga ålderstecken. Jag la märke till skillnaden efter några månader, huden känns mycket mer elastisk! Jag såg också så småningom att de små linjerna jag tidigare hade lagt märke till under ögonen hade blivit betydligt mindre.   - Riia, 27 

RS141_OSL_solution_18_12-2_W-Article_1140x600 (2).jpg