RS34_Saatu_17-1884_W-Article_1140x600.jpg

Före- och efterbilder

Vi har fått in många önskemål om att få se före- och efterbilder från kunder som använder The Solution. Vi har samlat några kvinnor som visar sin hud - före och efter.

Vi är stolta över de solida studierna som bekräftar effekten som kollagenpeptiderna i The Solution har på linjer, rynkor och celluliter. 

Heidi och Linda anmälde sig när vi sökte efter testpersoner via Facebook och de fick fantastiska resultat som mättes i en skin scanner efter bara åtta veckors användning. Lena från Sverige kontaktade vår kundservice och berättade om sitt resultat hon fått efter bara två månaders intag av The Solution och delade med sig av före och efterbilder, likaså Susanne från Danmark. Se själva!

Vill du också dela med dig av dina resultat före och efter? Skicka dina bilder till kundservice@osloskinlab.se!

Michelle Ottendal, 34 år

Jag har som många andra älskat att sola när jag var yngre, något som har satt sina tydliga spår på min hud. Resultatet av kollagenpulvret från Oslo Skin Lab kom mycket snabbare än jag hade räknat med och jag ser en stor förändring. Linjerna  blev tydligt reducerade, speciellt runt ögonen och huden känns både fastare och mer “fyllig”.

OSL_Before-after_Michelle_w-article_1140x600_SE.jpg

Foto: Privata foton, inskickat av Michelle - Före och efterbild

Heidi Lindblad Vårum, 48 år

Efter åtta veckors användning av The Solution visade hudanalysen att rynkdjupet runt ögonen var reducerat med hela 14 procent. –Huden runt ögonen känns mindre trötta, linjerna har blivit mjukare, och huden i ansiktet har fått tillbaka spänsten. Heidi upplevde också att den annars torra huden, behövde mindre bodylotion och ansiktskräm.

OSL_Before-after_Heidi_w-article_1140x600_SE.jpg
Foto: Heidie Lindblad Vårum - De ljusgröna markeringarna visar fina linjer och mörkgröna markeringarn visar djupare rynkor.

Linda Hällbjörk, 46 år

Linda fick möjlighet att genomföra en skin scanning på en hudvårdssalong i Helsingborg. Linda tog The Solution dagligen i 8 veckor och resultatet visade att hon fick 2 år yngre hy med färre linjer, främst runt ögonen.

RS431_ateljelena-37_W-Article_1140x600.jpg

Oslo_skin_lab_scanning_thesolution_2020.JPG
Foto: Bild på Linda Hällbjörk från Skinscanning efter 8 veckors dagligt intag. Bilden till vänster är före och bilden till höger är efter. De gröna linjerna visar antalet rynkor/linjer.

Meeri Brandum, 40 år

– Jag såg stor skillnad på min hud redan efter en månad. Min hy känns mer elastisk och har mycket mer lyster än tidigare. Dessutom har fåror blivit fina linjer, porerna är mindre och huden över hela kroppen upplever jag är slätare. 

OSL_Meeri_the_solution_1140x600.jpg

Before-after_web_article_Meeri_1140x600.jpg

Lena, 50 år

- Innan jag började med Oslo Skin Lab, The Solution hade jag testat lite andra kollagenprodukter, en var alldeles för dyr och den andra kände jag gav inget resultat. Jag kom över The Solution via Instagram tror jag och tänkte att det är värt att testa. Nu varken kan eller vill jag vara utan dem. Jag känner att huden har blivit piggare, och spänstigare samt att min rynka mellan ögonen är mindre. Så jag kommer att fortsätta att rekommendera era produkter till andra i min närhet. 

Foto: Privata foton, inskickat av Lena

Susanne Nielsen , 53 år

-Efter bara en månads användning av kollagenpulvret från Oslo Skin Lab® både ser och märker jag en tydlig skillnad. Min hy har blivit mer elastisk, fått mer lyster/glow och mina kråksparkar runt ögonen har blivit mindre synliga. Pulvret är lätt att använda. Jag blandar ner det i mitt morgonkaffe eller juice och de små doseringarna är lätta att ha med sig på resan eller på en weekend-semester.

OSL_Before-after_Susanne_w-article_1140x600_SE.jpg
Foto: Privata foton, inskickat av Susanne

Pia, 43 år

-Innan jag började hade jag inga förväntningar på The Solution, förutom att det var värt att prova. Innan jag började kunde jag se hur rynkorna blev fler i min ålder och kunde även se det på mina systrar som är 51 och 53 år att rynkorna inte blev mindre med åren. Jag hoppades självklart att The Solution skulle bromsa framkomsten av nya rynkor och att de rynkor jag redan hade skulle bli mindre synliga. Jag hade inte räknat med att pannan skulle bli så mycket slätare och att rynkorna skulle bli så pass mycket mindre - några rynkor mellan ögonen är faktiskt nästan borta. 

OSL_Before-after_Pia_w-article_1140x600_SE.jpg
Foto: Privata foton, inskickat av Pia

Bli medlem på The Solution och få hem ett nytt paket varje månad - helt utan bindningstid!