RS2193_V23.0425- 7.jpg_W-Article_1140x600.jpg

Före- och efterbilder

Vi får in många önskemål om att se före- och efterbilder på kunder som använder The Solution. Vi har samlat några kvinnor som visar sin hud - före och efter.

Vi är stolta över de solida studier som bekräftar effekten som kollagenpeptiderna i The Solution har på linjer, rynkor och celluliter men förstår också vikten av att få se hur resultatet av The Solution kan se ut på helt vanliga kvinnor.

Det är många som skriver till oss och efterfrågar att se mer av just detta - resultat på personer i alla åldrar som använder The Solution. Därför har vi i denna artikel samlat berättelser från nöjda kunder och deras före- och efterbilder.

Vill du också dela med dig av dina resultat före och efter? Skicka dina bilder till kundservice@osloskinlab.se!

Charlotte, 42 år

Charlotte började med The Solution efter tips från en vän. Efter 3 månaders användning är resultaten helt fantastiska, framförallt runt ögonen syns stor skillnad. "Jag upplever att huden är spänstigare och att jag ser piggare ut" säger Charlotte. 

Lotta, 60+ år

"Jag känner mig verkligen nöjd med The Solution. Efter ungefär ett halvår märkte jag en synbar skillnad. Min hy har nu blivit spänstigare och fått mer lyster, och mina djupa bekymmersrynkor i pannan har slätats ut och syns knappt längre.

Foto: Lottas resultat av The Solution. Ca 1 år mellan bilderna och rynkdjupet har minskat med 12%.
Foto: Lottas resultat av The Solution. Ca 1 år mellan bilderna och rynkdjupet har minskat med 12%.

Melissa, 40 år

Melissa berättar att hon länga haft många fina linjer och rynkor runt både ögon och i pannan så produkten kändes som en "match made in heaven" för henne.  Efter att ha tagit kollagen varje dag i ett halvår kunde hon se och känna en stor skillnad på spänsten i hyn men också när det gäller liv och lyster och framförallt minskade rynkor och fina linjer.

Melissa_Sondell_Before_after (2).jpg

Malin, 39 år

Malin fick sin hud skannad efter att hon tagit The Solution i ca 3 månader och resultaten visade att hon fått en rynkreducering på 8% i sin panna, och vid partiet kring ögonen hade resultatet blivit ännu bättre. Där hade Malin nämligen fått en rynkreducering på så mycket som 24%.

Before-after_web_article_Malin-G1_1140x600_0122.jpg
Foto: Malin. Resultat - en rynkreducering på 24% runt ögonen efter ca 3 månaders användning av The Solution.

Brit, 51 år

Efter 3 månaders dagligt intag av The Solution kunde Brit se synliga resultat på sin hud. Det var framför allt områdena runt ögonen och pannan där skillnaden var mest påtaglig.

Anki, 61 år

Efter att Anki tagit The Solution dagligen i 3 månader fick hon göra en andra hudscanning för att utvärdera om hennes intag av kollagenpeptiderna gett resultat. Analysen visade att Ankis hudstruktur fått en förbättring på otroliga 31%.

Before-after_web_article_Ann-Cathrin2_1140x600_0122.jpg
Foto Anki: Resultat - 31% bättre hudstruktur.

Malin, 37 år

Efter ca 3 månaders dagligt användande av The Solution fick Malin scanna sin hud en andra gång för att utvärdera resultatet. Hudscanningen visade att Malins hudstruktur blivit 14% bättre.

Before-after_web_article_Malin3_1140x600_0122.jpg
Foto Malin: Resultat -  14% bättre hudstruktur efter ca 3 månaders intag av The Solution.

Michelle Ottendal, 38 år

"Jag har som många andra älskat att sola när jag var yngre, något som har satt sina tydliga spår på min hud. Resultatet av kollagenpulvret från Oslo Skin Lab kom mycket snabbare än jag hade räknat med och jag ser en stor förändring. Linjerna blev tydligt reducerade, speciellt runt ögonen och huden känns både fastare och mer “fyllig”."

Foto: Privata foton, inskickat av Michelle - Före och efterbild

Lena, 52 år

"Innan jag började med Oslo Skin Lab, The Solution hade jag testat lite andra kollagenprodukter, en var alldeles för dyr och den andra kände jag gav inget resultat. Jag kom över The Solution via Instagram tror jag och tänkte att det är värt att testa. Nu varken kan eller vill jag vara utan dem. Jag känner att huden har blivit piggare, och spänstigare samt att min rynka mellan ögonen är mindre. Så jag kommer att fortsätta att rekommendera era produkter till andra i min närhet."

Foto: Privata foton, inskickat av Lena

Susanne Nielsen, 55 år

"Efter bara en månads användning av kollagenpulvret från Oslo Skin Lab både ser och märker jag en tydlig skillnad. Min hy har blivit mer elastisk, fått mer lyster/glow och mina kråksparkar runt ögonen har blivit mindre synliga. Pulvret är lätt att använda. Jag blandar ner det i mitt morgonkaffe eller juice och de små doseringarna är lätta att ha med sig på resan eller på en weekend-semester."

OSL_Before-after_Susanne_w-article_1140x600_SE.jpg
Foto: Privata foton, inskickat av Susanne

Helena, 58 år

"Jag såg reklamen för Oslo skin Lab på Instagram. Det här var den mest spännande månad jag har varit med om! Varje dag jag ser mig i spegeln har jag sett att mitt grova ansikte sakta rättat ut sig. Detta är inget jag ångrar att jag börjat med."

OSL_Before-after_helena_w-article_1140x600_SE.jpg
Foto: Privata foton, inskickat av Helena

 

Börja prenumerera på The Solution och få hem ett nytt paket varje månad - helt utan bindningstid!