OSL_awards_stories_1140x600_1121.jpg

The Solution™ tar hem priserna - år efter år

The Solution™ har vunnit flera internationella utmärkelser från prestigefulla företag så som Harper’s Bazaar, COSTUME och Dutch Beauty Awards.

RS482_OSL_0521_54411_W-Article_1140x600.jpg

Sedan lanseringen 2017 har The Solution™ blivit en internationell framgång och finns nu tillgänglig på nio marknader. Produkten har omnämnts i flertalet artiklar, blivit nominerad och mottagit priser i flera olika länder. Fram till dagens datum har The Solution™ prisats i fem internationella tävlingar.

2022

Costume Skönhetsfavorit Danmark 2022  - vinnare i kategorin "Vacker inifrån"

Nominerad i kategorien "Årets bästa kosttillskott" - Harper's BAZAAR Beauty awards, Tjeckien 

Costume Skönhetsfavorit Norge 2022  - nominerad i kategorin "Vacker inifrån"

2021

The Solution™ hem sin andra toppplacering i danska COSTUME BEAUTY Favorites awards, efter att även ha vunnit förra året och nominerats 2019. 

Strax därföre vann The Solution priset i kategorin "Dietary Supplement" i Cosmopolitan Beauty Awards 2021 i Tjeckien. Denna utmärkelse valdes av Cosmopolitans läsare baserat på vilken produkt som fungerade bäst, såg snyggast ut och använde de skonsammaste ingredienserna. 

The Solution™ korades till vinnaren av kategorin "Cosmeceuticals" i Dutch Beauty Awards 2021. Cosmeceuticals avser de skönhetsprodukter som har en vetenskapligt bevisad effekt. Oslo Skin Lab är lite extra stolta över denna utmärkelse eftersom det bekräftar vad tusentals nöjda kunder och vetenskaplig forskning visar: The Solution™ fungerar.  

The Solution™ erhöll även en nominering i kategorin "Premiere of the Year" från Vogue Beauty Awards i Polen. 

2020

År 2020 tog sig The Solution hela vägen till toppen i sin kategori på COSTUME BEAUTY Favorites i Danmark. Juryn bestod av skönhetsredaktörer och yrkesverksamma som utvärderade och valde ut finalisterna, men det var i slutändan upp till läsarna att avgöra vinnaren i respektive kategori. Med andra ord säkerställdes det att vinnarna blev professionellt utvärderade men också att de var populära bland konsumenter. The Solution hade varit nominerad till priset två gånger tidigare, så varumärket har fått en stärkt position under flera år på marknaden.  

Samma år blev The Solution också nominerad i kategorin "Best skin care brand of the year" av Costume Awards i Norge.  

2019

Under Harper's BAZAAR årliga Anti-Aging Awards 2019 i Tjeckien, knep The Solution vinsten i kategorin "Best Anti-aging Dietary supplement". Juryn bestod av tidningens skönhetsredaktörer som själva testat produkten. Juryn fann att kollagenpulvret hade en märkbar effekt och var lätt att använda.  

Under 2019 knep också The Solution två andraplatser vid Scandinavian Global Makeup Awards i kategorierna "Best Luxury Skincare Brand" och "Best Anti-Aging Product". Utöver detta var The Solution™ även nominerad i kategorin "Inner Beauty" i Danish Beauty Awards. 

Hudvård inifrån - en växande trend

Grundaren Cecilie Nordstrøm är glad över framgångarna med The Solution och all positiv uppmärksamhet produkten fått. Hennes tro har alltid varit att skönhet kommer inifrån och att hudvård inte bara är något du gör utifrån, utan något som måste vårdas långsamt och konsekvent inifrån.  

"Alla nomineringar och utmärkelser The Solution har mottagit är ett kvitto på att hudvård inifrån är en växande trend och att vårt kollagen ger resultat", säger hon.