Kollagenpeptider som huden älskar

Det finns flera typer av kollagen, men det är inte alla som motverkar hudens ålderstecken.

The Solution™ Anti-wrinkle collagen innehåller hydrolyserat kollagen typ I från Verisol®. Kollagenet har här brutits ner i peptider (korta kedjor av aminosyror) med längder som huden klarar att tillgodogöra sig. Det finns stora variationer i hur kollagen processas, och nedbrytningen har betydelse för effekten på huden. Kollagenet från Verisol® har i studier visat sig ha extra god effekt på hudens utseende och resultatet visar sig i att rynkdjupet reduceras och huden får ny spänst.

Kollagenpeptider - små skönhetsexperter
Den unika och kontrollerade processen där specifika enzymer bryter ner kollagenet till kollagenpeptider är viktig för den rynkreducerande effekt som produkten ger. Kollagenpeptiderna i Verisol® har i flera vetenskapliga studier visat sig ha mycket positiv effekt på hudens utseende.

Väldokumenterade studier
Studierna vi hänvisar till har gjorts på det namngivna kollagenet Verisol®, som används i The Solution, med dagliga doser på 2,5 gram. Observera att det finns olika kollagenprodukter på marknaden och att det inte är alla som kan visa samma goda resultat på hudens kvalitet, elasticitet och utseende som kollagenet i The Solution™ Anti-wrinkle collagen.

Studiernas resultat
Kollagenet i The Solution har testats genom forskning. Flera slumpmässiga, dubbelblinda och placebokontrollerade studier visar följande positiva resultat:

  • Genomsnittlig reducering av rynkdjupet runt ögonen på 20,1 procent efter åtta veckor.
  • Rynkdjupet runt ögonen var fortfarande reducerat med 11,5 procent fyra veckor efter sista intaget.
  • Kollagenet verkar också mot celluliter.
  • Ökad elasticitet i huden efter fyra veckor.

Kollagenet som används i Verisol® kommer från nötkreatur.