RS1524_OsloSkinlab_0622_12873_W-Article_1140x600.jpg

Mer fukt åt huden

Efter en sommar av semester och välbefinnande är det dags att återgå till våra rutiner. Nu är det dags för hudvårdsrutiner som fokuserar på att ge fukt, och se över vad huden behöver för att komma “tillbaka i form”.

Vi har 5 tips för att få din hud att kännas fantastisk igen!

#1: Rengör

Utan en ren bas kan du återfukta hur mycket du vill, men effekten blir inte densamma. För att säkerställa att dina dag- och nattkrämer når sin fulla potential är det viktigt att rengöra huden ordentligt både morgon och kväll.

#2: Fukt

Drick tillräckligt med vatten (gärna 2 liter) och skäm bort din hud med en mask eller extra fuktgivande serum då och då!

#3: Konsekvent rutin

Försök att vara konsekvent med din daglig hudvårdsrutin. Om du verkligen vill märka skillnad är detta otroligt viktigt - det räcker inte att vidta åtgärder då och då.

#4: Ögonserum

Huden runt dina ögon är vanligtvis tunnare och därför känsligare. Efter sommaren kommer du förmodligen att märka några extra rynkor och fina linjer i ögonområdet. Använd därför gärna ett ögonserum eller ögonkräm.

#5: Nacke och bröst

Många glömmer bort att ta hand om huden kring halsen och bröstet, men faktum är att dessa också ju kan få rynkor och tappa spänst. Kom därför ihåg att inkludera detta område i din skönhetsrutin också. Du kommer inte ångra det!

Ett annat tips som vi vill slå ett slag för:

Lägg till The Glow™ till din dagliga skönhetsrutin (utöver din dagliga dos av The Solution™). Detta är vår senaste nyhet som innehåller hyaluronsyra och Vitamin C, och bör ha en självklar plats i hudvårdsrutinen nu inför höst och vinter. Med The Glow undviker du att få den där torra höst-och vinterhuden när temperatur och luftfuktighet sjunker.

The Glow har dokumenterad effekt på huden:

  • Skyddar mot uttorkning
  • Ökar fuktigheten
  • Bidrar till att förbättra känslan av glow och smidighet
  • Reducerar fina linjer

Gåva till dig som hittat hit: du får  40% rabatt på första leveransen av The Glow när du blir medlem! Klicka här för att komma till erbjudandet.

RS1525_OsloSkinlab_0622_13005_W-Article_1140x600.jpg