RS1524_OsloSkinlab_0622_12873_W-Article_1140x600.jpg

Mer fukt åt huden

Efter en sommar av semester och välbefinnande är det dags att återgå till vardagen. Nu är det dags för hudvårdsrutiner som fokuserar på att ge fukt, och att se över vad huden behöver för att komma “tillbaka i form”.

Vi har 5 tips för att få din hud att kännas fantastisk igen!

#1: Rengör

Utan en ren bas kan du återfukta hur mycket du vill, men effekten blir inte densamma. För att säkerställa att dina dag- och nattkrämer når sin fulla potential är det viktigt att rengöra huden ordentligt. Använder du mycket makeup kan en dubbelrengöring kvällstid vara att föredrar, först en oljebaserad och sedan en vattenbaserad. På morgonen räcker det oftast med vatten eller en bomullspad dränkt i toner eller micellärvatten. 

#2: Fukt

Drick tillräckligt med vatten (gärna 2 liter) och skäm bort din hud med en mask eller extra fuktgivande serum då och då! En fuktgivande toner innan ansiktkrämen är också ett bra komplement för extra fukt. 

#3: Konsekvent rutin

Försök att vara konsekvent med din daglig hudvårdsrutin. Om du verkligen vill märka skillnad är detta otroligt viktigt - det räcker inte att göra punktinsatser då och då.

#4: Ögonserum

Huden runt dina ögon är vanligtvis tunnare och därför känsligare. Efter sommaren kommer du förmodligen att märka några extra rynkor och fina linjer i ögonområdet. Använd därför gärna ett ögonserum eller ögonkräm. Eftersom huden runt ögonen är känslig så är det viktigt att applicera ögonkräm försiktigt, använd gärna ringfingret och dutta. 

#5: Nacke och bröst

Många glömmer bort att ta hand om huden på halsen och bröstet, men faktum är att detta också är områden som är känsliga och som lätt tappar spänst. Kom därför ihåg att inkludera detta område i din skönhetsrutin, samma produkter som du använder i ansiktet kan med fördel användas även här. Du kommer inte att ångra det!

Ett annat tips som vi vill slå ett slag för:

Lägg till The Glow™ till din dagliga skönhetsrutin (utöver din dagliga dos av The Solution™). Detta är vår senaste nyhet som innehåller hyaluronsyra och Vitamin C, och bör ha en självklar plats i hudvårdsrutinen nu inför höst och vinter. Med The Glow undviker du att få den där torra höst- och vinterhuden när temperatur och luftfuktighet sjunker.

The Glow har dokumenterad effekt på huden:

  • Skyddar mot uttorkning
  • Ökar fuktigheten
  • Bidrar till att förbättra känslan av glow och smidighet
  • Reducerar fina linjer

Gåva till dig som hittat hit: du får  40% rabatt på första leveransen av The Glow när du blir medlem! Klicka här för att komma till erbjudandet.

RS1525_OsloSkinlab_0622_13005_W-Article_1140x600.jpg