RS1514_Z62_2480_ANINEBING_OsloSkinLab_annamariafotograf_W-Article_1140x600.jpg

ANINE BING + OSLO SKIN LAB = SANT!

Vi är stolta och ödmjuka över att presentera Anine Bing som vår nya globala ambassadör! Anine representerar allt Oslo Skin Lab värdesätter; från hennes kreativitet, hennes stil, hennes innovativa tänkande och den hårt arbetande kvinna hon är. Hon utstrålar självförtroende och en naturlig skönhet, något hon ger mycket av äran till Oslo Skin Lab för.

Det var sommaren 2021 som vi första gången kom i kontakt med Anine, när hon ville testa The Solution efter att hon hört talas om kollagenpulvret och dess effekter från sina skandinaviska vänner.

Efter att ha testat produkten i flera månader var hon helt enkelt fast! Hon var så nöjd med produkten att hon ville bidra till lanseringen av Oslo Skin Lab i USA.

Vi var så stolta över att denna vackra, smarta och hårt arbetande "powerwoman" var så glad över att arbeta med oss ​​och redo att bidra till framgång även i USA. Det är naturligtvis ingen nyhet för oss att The Solution fungerar, men det är alltid kul att höra det från andra! När vi fick mejlet från Anine några månader efter att hon hade testat The Solution, där hon berättade hur otroligt glad hon var, blev vi därför väldigt stolta och glada.

“Just wanted to drop a note to say that I have now tested Oslo Skin Lab for almost 3 months and I LOVE it. WOW, my skin looks amazing, and I LOVE the packaging. It's 100% the best collagen powder I've ever tried. Super easy with the single packs and it has no taste which is perfect, as I have it in my coffee every morning. I am getting SO many compliments for my skin and I think Oslo Skin Lab could have something to do with it. "

- Anine

Eftersom vi ständigt får många förfrågningar från USA hade vi redan när Anine tog kontakt redan pratat om lansering i USA. Men det var inte förrän Anine visade oss sin iver att bidra med lanseringen som vi bestämde oss! Vi kom igång snabbt och är nu redo globalt!

Idag, efter 5 år på marknaden, säljer Oslo Skin Lab produkter till hela världen från vår nya bas i USA – med god hjälp av Anine! Det är så roligt att vi måste nypa oss i armen då och då - att få jobba med Anine Bing och att se Oslo Skin Lab ta världen med storm är verkligen en dröm som går i uppfyllelse.