Stylisten: "Skönhet kommer inifrån"

Som stylist träffar Hilde Ottem vackra kvinnor i alla åldrar. -Vackrast är de som bär sin ålder med stolthet och inte är rädda för tidens avtryck på kropp och själ, konstaterar hon.

Jag vill åldras naturligt utan injektioner

Jag bestämde mig tidigt för hur jag ville leva och åldras. Jag vill åldras naturligt utan injektioner som Botox, Restylane eller några andra ingrepp. Jag vill leva med det som kommer, alla rynkor, förändringar och ålderstecken. För mig är hudens åldrande en naturlig del av livet. Jag vill vara fräsch och aktiv utan att se ut som en parodi på mig själv. Jag vill inte vara en masstillverkad produkt som ser ut som tusentals andra som vill dölja sin ålder och livsvisdom. Jag älskar att vi alla är olika och har personlighet –även i utseendet.

Jag ser ”ansiktslyftningar” varje dag i mitt jobb, och det är sällan vackert. Många har helt missförstått vad skönhet handlar om. Alla gör naturligtvis sina egna val, och i vissa fall kan små ingrepp göra stor skillnad för enstaka personer. Jag hoppas ändå att de flesta av oss blir goda förebilder för våra medsystrar och de unga flickor som växer upp efter oss. Skönhet är en kombination av personlighet och utstrålning och man kommer långt med att vara nöjd med sig själv.                                                                 

Kosttillskott med bra aktiva substanser

Du kan göra mycket själv för att bromsa hudens åldrande och hålla kroppen frisk och sund så länge som möjligt –utan att lägga dig under kniven (eller sprutan). Du har säkert hört det förr: skönhet kommer inifrån. Jag äter bra och nyttigt och tar gärna kosttillskott som ger kroppen och huden bra aktiva substanser, för att tackla mitt åldrande på ett naturligt sätt.
Naturlighet är högsta prioritet för mig. Ha det mysigt, njut av livet, unna dig ett glas vin och lite mörk choklad då och då och njut av solen (med hög solskyddsfaktor)!

/Hilde Ottem

Om Hilde Ottem

Hilde är stylist och hjälper kvinnor att tydligare visa sin personlighet och sina kvaliteter på ett nytt och fräscht sätt.

Läs även Hilde Ottems artiklar om: