Melissa_Sondell_1140x600_ver1.jpg

En "match made in heaven" för Melissa (40)

"Jag kan se en stor skillnad både när det gäller spänst i hyn, men också när det gäller liv och lyster och framförallt minskade rynkor "

Jag var på ett härligt tjejevent våren 2022 med mycket pepp och girlpower. I den obligatoriska goodie-bagen låg en månadsförbrukning av kollagenpulvret The Solution. Jag hade hört talas om det innan och tänkte att det skulle bli kul att testa.

Jag har länge haft många fina linjer och rynkor runt både ögon och i pannan så produkten kändes som en "match made in heaven" för mig. Peppad och nyfiken på vad det kunde göra med min hy satte jag i gång en helt ny rutin som skulle visa sig vara min mest hållbara rutin någonsin.

Före- och efterbilden är tagen med cirka 6 månaders mellanrum.

En hållbar rutin som gav resultat

Jag har försökt att äta både vitaminer och kosttillskott tidigare men på något sätt har jag aldrig lyckats hålla i och fortsätta att ta dem. Nu har jag tagit kollagen varje dag i över 1,5 år och redan efter 6 månader kunde jag se en stor skillnad på spänsten i hyn men också på hudens liv och lyster och framförallt minskade rynkor.

Jag tror att många vill ha mirakelresultat direkt och om man inte ser resultat från dag 1 så kanske man till slut slutar att ta dem. Men jag ser det mer som en investering på lång sikt och något som min hy behöver hela tiden. På samma sätt vet jag att det är viktigt att rengöra hyn, smörja in sig, sova tillräckligt många timmar per natt, äta bra mat och att träna såklart. Det finns ingen quick fix, men satsar man på att ta hand om sig själv långsiktigt så tror jag att man både mår bättre och får vackrare hy. 

Så vad kan DU förvänta dig - evig ungdom?

Det är inget fel med rynkor och linjer och kollagentillskottet är inte menat att sudda ut dem helt. Men om ditt mål är att se ditt bästa ut oavsett ålder är ett högkvalitativt tillskott av hydrolyserat kollagen, så som Oslo Skin Labs The Solution, absolut ett rekommenderat inslag i din dagliga skönhetsrutin!

Vad The Solution gör är att behandla huden över hela kroppen, till skillnad från topiska behandlingar, vilket skapar en utmärkt grund för annan hudvård och ger din hud en extra boost inifrån. Flertalet studier som gjorts på The Solution visar verklig förbättring när det gäller hudens struktur och elasticitet.

 

Så vad framkom egentligen i dessa studier?

Djupet av fina linjer och rynkor i deltagarnas hud minskade med upp till 20% under den åtta veckor långa studieperioden (dosering av 2,5g kollagen av samma typ som The Solution innehåller, eller placebo en gång om dagen). I en annan studie förbättrades hudens elasticitet med 15% på fyra veckor. Sammanfattningsvis kan The Solution ha effekt på:

✔ Elasticitet och spänst
✔ Rynkor och fina linjer
✔ Celluliter

Så att addera ett kollagentillskott i din kost är ingen mirakelkur som ger resultat över natten utan något du behöver använda regelbundet under en tid för att få effekt. Men om du håller fast vid denna rutin är det obestridligt att en daglig dos av kollagen i valfri mat eller dryck kan göra att du får betydligt fastare och slätare hud på några månader.