Har tagit The Solution i över ett år: "Supernöjd"

Katrine Kvalsund, 39 år, rekommenderar The Solution till sina vänner.

Har rekommenderat The Solution till vänner

Efter att ha läst om kollagenpulvret The Solution™ Anti-wrinkle collagen på influencern Vanessa Rudjords blogg som Katrine bestämde sig för att testa kollagenpulvret från Oslo Skin Lab. Nu har hon använt det i över ett år.

- Jag har rekommenderat The Solution till flera av mina vänner och det är faktiskt rätt sjukt att se förändringarna hos dem också. Kanske är det lättare att se på andra än på sig själv?

Hemligheten -- kroppens eget antirynkserum

Kollagen är ett protein som finns naturligt i huden och håller den elastisk och slät. Det fungerar som kroppens eget antirynkserum. Redan i 30-årsåldern börjar hudens kollagennivå dessvärre att sjunka, vilket gör att rynkor och linjer utvecklas. 

Studier visar att ett intag av speciella kollagenpeptider kan förebygga och reparera rynkor och linjer. Kollagenet i The Solution är av hög kvalitet, kommer från naturliga källor och består av kollagenpeptider som kroppen kan tillgodogöra sig. Effekten har dokumenterats i flera studier.

"Kommer helt klart att fortsätta"

Katrine berättar att även om hon inte är särskilt bekymrad över att huden blir äldre så vill hon självklart förebygga ålderstecken och se ung ut så länge som möjligt – precis som många andra.

- Därför är det bra med The Solution som faktiskt jobbar inifrån och kan reducera de åldersrynkor som har börjat komma. Jag har använt The Solution varje dag i ett år nu. Eftersom jag märkt en tydlig förbättring i hyn så är det något som jag helt klart kommer att fortsätta med, säger Katrine.