Katrine, 40 år: - fick mjukare hud på mindre än två månader

"Jag har aldrig fått så många komplimanger för min hud som nu"

Efter att ha läst om kollagenpulvret The Solution™ Beauty collagen på influencern Vanessa Rudjords blogg bestämde sig Katrine för att ge kollagenpulvret från Oslo Skin Lab en chans. Det är lite mer än två år sedan och Katrine berättar att det tog mindre än två månader innan hon märkte en skillnad i huden.

- Jag kunde se att linjerna i pannan, vid munnen och vid ögonbrynen minskade, berättar Katrine.

Katrine börjar varje morgon med The Solution utblandat i ett glas vatten. - Jag har alltid hört att man bör behandla huden inifrån och det är ett uttalande jag ställer mig bakom. Jag har faktiskt aldrig haft finare hud än vad jag har idag.

- Jag har rekommenderat The Solution till flera av mina vänner och det är faktiskt rätt sjukt att se förändringarna hos dem också. Kanske är det lättare att se på andra än på sig själv? Säger Katrine.

- Kan bidra till att förebygga åldringsprocessen i huden

Henriette Howard är hudterapeut på Oslo Hudpleieklinikk, med lång erfarenhet i branschen. Hon berättar om goda erfarenheter bland kunder som har provat The Solution. 

Katrin Kvalsund berättar att även om hon inte är speciellt beskymrad för att huden åldras, så önskar hon att förebygga åldringsprocessen och att bevara sin ungdomliga hy så länge som möjligt - precis som många andra i hennes ålder.

-Henriette Howard - hudterapeut på Oslo Hudpleieklinikk När de första ålderstecknen uppstår beror det på att kollagenproduktionen i huden gradvis avtar. Att tillföra extra kollagen kan bidra till att skjuta upp åldringsprocessen. Huden behåller ett yngre utssende med mindre linjer och rynkor, säger Howard.

 

 

Kan inte svara för andra, men för mig har det hjälpt massor!

- Jag har fått många frågor ifall detta verkligen fungerar. Jag kan inte svara för andra, men på mig har det hjälp massor! Mer lyster, mindre rynkor och spänstigare hud. Jag är iallafall jättenöjd! Eftersom jag märkt en tydlig förbättring i hyn så är det något som jag helt klart kommer att fortsätta med, säger Katrine.

Studier visar att ett intag av speciella kollagenpeptider kan förebygga och reparera rynkor och linjer. Kollagenet i The Solution är av hög kvalitet, kommer från naturliga källor och består av kollagenpeptider som kroppen kan tillgodogöra sig. Effekten har dokumenterats i flera studier.