the_solution_baderom.jpg

Vid vilken ålder ska man börja ta kollagentillskott?

Är kollagen ett tillskott som främst riktar sig till mogna kvinnor? Absolut inte. Våra medlemmar menar på att den rätta tiden att börja göra något bra för sig själv och sin hud inte har något med ålder att göra. Upptäck de fördelar som The Solution™ Beauty Collagen ger dessa kvinnor, som alla befinner sig i olika skeden av livet.

Ett ungdomligt utseende är inte en fråga om ålder

OSL_Karen_Eriksen2_0223_W-Article_1140x600.jpg

Karen Eriksen, 63 från Norge har använt The Solution™ i 4 år. När hon avbröt sitt abonnemang på grund av pandemin i några månader märkte hon att hennes hud tappade elasticitet och lyster. "Jag återupptog mitt abonnemang kort därefter, och nu när jag ser vad det gör för min hud kommer jag aldrig att sluta", erkänner hon. Hon är så nöjd med resultatet som kollagen ger hennes hud att hon kontaktade oss för att dela hennes erfarenheter!

Och även om ålder bara är en siffra för henne, vill hon att hennes ansikte ska se vackert ut och att hennes ögon ska stråla, eftersom det ger henne en känsla av friskhet, ungdomlighet och energi. "Självklart har jag några rynkor, men min hud är fast och jag är så pass nöjd med The Solution™ och vad den ger mig att jag rekommenderar den till alla, oavsett ålder! Jag började nyligen använda The Beauty Pearls™ kapslar och älska dem!" erkänner hon med ett leende.

Karen har ägnat hela sin karriär åt hälsosam hud och näring. När hon som ungdom arbetade som modell insåg hon att ett vackert och friskt utseende kräver sitt jobb. Hon tog examen från French School of Cosmetology och blev hudterapeut. Under de år hon arbetat i skönhetsbranschen har hon testat hundratals saker och har till slut hittat det som är perfekt för henne – vård både från insidan och utsidan.

Kollagen från första ålderstecknet

OSL_1140x600_photo_Noora1_0323.jpg

Noora Hautakangas från Finland är 39 år och hennes vardag kretsar till stor del kring att driva ett eget modeföretag. Hennes upptagna schema tillåter henne sällan att hitta en stund för sig själv, så hon uppmärksammade inte sina hudvårdsproblem förrän nyligen. Med tiden började stressen i samband med arbetet få en starkare inverkan på hennes ansikte och hon kände att det var dags att fundera på hur hon skulle ta hand om sitt utseende och sitt välmående.

– Under de senaste åren har ålderstecken blivit synligare i min hud, så som linjer runt ögonen, i pannan och mellan ögonbrynen.

Noora hade hört talas om de positiva effekterna av The Solution Beauty Collagen från sina vänner och bestämde sig för att testa produkten. Hon hade tidigare provat andra kollagenprodukter, men kände att de inte gav önskat resultat. Därför var det en trevlig överraskning när Noora, efter drygt en månads regelbunden användning av The Solution, märkte synliga förändringar i hennes hud.

– Hudens elasticitet har ökat och huden känns nu fylligare på något sätt. Linjerna är definitivt mindre synliga.

De snabba synliga resultaten och den lätta användningen av The Solution inspirerade Noora att fortsätta använda tillskottet efter den första testperioden. Numera är The Solution en del av Nooras nya hudvårdsrutin - liksom Nooras 70-åriga mammas, som också blivit en hängiven användare produkten! Båda är eniga om att The Solution passar lika bra för dem som precis har märkt de första ålderstecken på huden såväl som för dem med en mer mogen hud.

Effekten av kollagen kan överraska – förutom att reparera jobbar det även förebyggande

Den polska makeupartisten Patrycja Tyszka-Ksępka, 31 år, arbetar med huden varje dag, så hon vet hur viktigt det är att hålla den i gott skick. Som författare till en blogg och en YouTube-kanal testar och rekommenderar hon pålitliga hudvårds- och sminkprodukter för kvinnor. Hon betonar vikten av effektiv och säker hudvård, varpå hon för några månader sedan bestämde sig för att ta sin rutin till nästa nivå och personligen utforska vilka resultat kollagentillskott skulle kunna ge hennes hud. Effekterna överträffade hennes förväntningar helt och hållet.

Hudanalysen visade en 30% minskning av rynkor, vilket överraskade Patrycja positivt. Hon märkte också att hennes hud var mer elastisk och strålande, och effekterna var synliga inte bara i ansiktet. "Celluliterna på mina lår har också minskat, så jag är oerhört glad över det!" tillägger hon.

Förutom de uppenbara fördelarna för huden, gillar Patrycja också den universella formen av pulveriserat kollagen och det faktum att hon, tack vare de praktiska små dagsdoserna, alltid kan ha det med sig och blanda ner det i vilken dryck som helst. Dessutom hjälpte prenumerationsmodellen henne att få ett kontinuerligt intag av The Solution™ i sin vardag. Idag kan hon inte tänka sig hudvård utan tillskott.