Tove, 40: "Detta vågar jag inte sluta med"

Tove Smenes, 40 år, var en av de lyckliga som blev utvalda till att testa The Solution, då Oslo Skin Lab sökte efter testpersoner.

-Det är inte så att jag förväntar mig att se ut som en 20-åring när jag är 40, men jag vill precis som de flesta andra ge kroppen och huden så bra utgångspunkt som möjligt, säger Tove och tillägger:

-Jag ville prova något som är helt naturligt och som kan göra något med mina ålderstecken.

Därför anmälde hon sitt intresse när Oslo Skin Lab sökte tre testpersoner för att prova kollagenpulvret The Solution™ Anti-wrinkle collagen från Oslo Skin Lab®.

The Solution, som är en av skönhetsbranschens stora snackisar, är ett kollagenpulver utan smak och tillsatser som kan blandas i valfri mat eller dryck. Ett dagligt intag har i studier visat sig kunna öka hudens elasticitet, samt förebygga och reducera linjer, rynkor och celluliter.

Men hur gick det då med testerna? I mars genomförde Tove och de två andra testpersonerna den första hudskanningen på Oslo Hudpleieklinikk. Därefter började de med The Solution. Åtta veckor senare gjorde de en ny hudskanning.

”Otroligt imponerad”

Skanningen visade att alla tre hade fått en reduktion av rynkdjupet. Tove märkte av effekten tidigt och upplevde att huden i båden ansiktet och på kroppen hade förbättrats tydligt.

-Jag är otroligt imponerad. Speciellt när jag ser en stor skillnad på de grova och djupa linjerna runt munnen. De är nästan helt borta. Mina bekymmersrynkor är också mindre framträdande och huden i ansiktet känns fastare och mer spänstig, säger hon och tillägger:

-Jag märker också att huden på händerna och benen har blivit mycket mjukare och mindre torr.

 Vidare berättar Tove att hudskanningen visade att rynkorna runt ögonen hade reducerats.

-Jag är otroligt imponerad över resultatet hittills och vågar aldrig sluta med kollagenpulvret från Oslo Skin Lab, säger hon.

Synlig effekt

Före och efter-bilderna visar en märkbar reduktion av rynkdjupet efter åtta veckors bruk. Särskilt ser man att rynkorna vid munpartiet har blivit mindre markerade.

Henriette Howard är hudterapeut vid Oslo Hudpleieklinikk. Hon berättar att många av hennes kunder vittnar om bra erfarenheter med The Solution.

-När de första ålderstecknen i huden uppstår beror det på att kollagenproduktionen i huden gradvis avtar. Genom att tillföra extra kollagen bidrar man till att bromsa processen. Huden behåller ett yngre uttryck med mindre rynkor och linjer, säger hon.

"Vi ser väldigt goda resultat"

Hon rekommenderar The Solution som en del av hudvårdsrutinen för dem som vill förebygga ålderstecken och reducera linjer och rynkor, och berättar att man kan förvänta sig resultat efter åtta veckor. Effekten avtar gradvis om man slutar att ta kollagenpulvret.

-Vi ser väldigt goda resultat på de kunder som använder The Solution. När vi tittar på före- och efterbilder tagna med en hudskanner ser vi att djupet på rynkor och linjer reducerats efter åtta veckor. Hur stor effekten man ser är individuellt och beror på hudens utgångspunkt, säger Henriette Howard.

100% rent kollagenpulver

The Solution är ett rent kollagenpulver, utan tillsatser eller smakämnen. Det blandas enkelt i valfri mat eller dryck och bidrar till att öka hudens elasticitet vid regelbundet bruk över tid. Pulvret vårdar hela huden inifrån och reducerar och förebygger rynkor, linjer och celluliter.