Före och efter bilder

Se före och efter bilder på skandinaviska kvinnor efter 8 veckors användning av The Solution™

På Oslo Skin Lab är vi stolta över de solida studierna som bekräftar effekten kollagenpeptiderna i The Solution har på linjer, rynkor och slapp hud. Men vi förstår också vikten för våra kunder av att kunna se resultat på vanliga kvinnor med egna ögon. Det är flera som skriver till oss och önskar att få se före och efterbilder av kvinnor i alla åldrar som använder The Solution.

Tove och Heidi anmälde sig när vi sökte efter testpersoner på Facebook. De båda fick fantastiska resultat efter bara åtta veckors användning. Lena, från Sverige kontaktade oss på kundservicde och berättade om sitt resultat hon fått efter bara två månaders intag av The Solution.

Tove Smenes, 40 år

-Jag ser speciellt stor skillnad på de grova och djupa linjerna runt munnen, de är i stort sett borta. Bekymmersrynkorna är också mindre synliga och huden i ansiktet känns fastare och mer spänstig. Jag är otroligt imponerad över resultatet hittills och vågar aldrig sluta med The Solution nu.

Heidi Lindblad Vårum, 48 år

Åtta veckor efter första intaget av The Solution visade hudscanningen att rynkdjupet runt ögonen var reducerat med hela 14 procent. –Huden runt ögonen känns mindre trötta, linjerna har blivit mjukare, och huden i ansiktet har fått tillbaka spänsten. Heidi upplevde också att den annars torra huden, behövde mindre body lotion och ansiktskräm.

Lena, 50 år

- Innan jag började med Oslo Skin Lab, The Solution hade jag testat lite andra kollagenprodukter, en var alldeles för dyr och den andra kände jag gav inget resultat. Jag kom över The Solution via Instagram tror jag och tänkte att det är värt att testa. Nu varken kan eller vill jag vara utan dem. Jag känner att huden har blivit piggare, och spänstigare samt att min rynka mellan ögonen är mindre. Så jag kommer att fortsätta att rekommendera era produkter till andra i min närhet. 

Pia, 43 år

-Innan jag började hade jag inga förväntningar på The Solution, förutom att det var värt att prova. Innan jag började kunde jag se hur rynkorna blev fler i min ålder och kunde även se det på mina systrar som är 51 och 53 år att rynkorna inte blev mindre med åren. Jag hoppades självklart att The Solution skulle bromsa framkomsten av nya rynkor och att de rynkor jag redan hade skulle bli mindre synliga. Jag hade inte räknat med att pannan skulle bli så mycket slätare och att rynkorna skulle bli så pass mycket mindre - några rynkor mellan ögonen är faktiskt nästan borta. 

The Solution är ett kollagenpulver av 100% naturligt, hudrolyserat kollagenprotein som passar för alla hudtyper och verkar på hela kroppen, inte bara i ansiketet.

Bli medlem på The Solution och få hem en ny förpckning med dagsdoser varje månad för att behålla hudens spänst, lyster och elasticitet.