The solution reducerar rynkor inifrån

Kollagenpulvret som används i The Solution™ har genomgått flera studier som bevisar dess effekt. Och resultaten är överraskande goda.

De dubbelblinda studierna* bevisar att dagligt intag av kollagen både kan reducera rynkdjupet och öka hudens elasticitet, efter bara åtta veckors användning. Du kan läsa mer om studierna här. 

Oslo hudvårdsklinik har på nära håll observerat effekterna av kollagenpulvret. De har scannat huden på några av våra användare för att mäta effekten efter dagligt intag av The Solution™. 

Märkte förändring inom loppet av två månader

Vanessa Rudjord (42) testade pulvret och anser att det är bra med en produkt dom faktiskt kan påvisa mätbara resultat –även på henne. För bilderna lämnar inga tvivel; Vanessas rynkor och linjer hade tydligt reducerats efter att hon tagit pulvret varje dag i åtta veckor.
-Jag kände att jag märkte en förändring inom loppet av två månader. Huden blev lite mer spänstig och jag tycker att kollagenpulver är ett fint komplement till mina favoritkrämer, säger Vanessa Rudjord.

Såg effekt -- trots sena kvällar och stark sol 

Vibeke Nodbye, 52 år, fick huden scannad första gången i april 2017, men på grund av sommarsemestern gick det flera månader innan hon tog sista bilden. Trots stark sol och sena kvällar som ofta kan vara påfrestande för huden, visar bilderna att den dagliga dosen av kollagenpulver har haft effekt.
-Jag blev uppriktigt positivt överraskad när jag såg resultaten. Alla som är intresserade av att förebygga åldrandet och ta vara på sin hud bör prova. De flesta av oss önskar säkert att behålla ett så ungdomligt och naturligt utseende så länge som möjligt.

*Dubbelblinda studier utförs på sådant sätt att varken försökspersonen eller den som genomför undersökningen vet vem som får det verksamma ämnet och vem som får placebo (piller utan verksamma ämnen). Detta är samma typ av studie man använder för läkemedel.