Vanessa Rudjord om The Solution: "Är beroende"

Vanessa Rudjord har testat Solution™ i 8 veckor och är väldigt nöjd med resultatet.

Vanessa Rudjord (42) har testat årets stora skönhetstrend: kollagenpulver. Kollagenet i huden är det som gör att den får spänst och håller sig rynkfri. Ju äldre du blir, desto mer kollagen förlorar huden. Därför innehåller också många antirynkkrämer kollagen.

-Jag såg en stor effekt efter bara två månader, säger Vanessa Rudjord.

Såg stor skillnad i rynkdjup

Med hjälp av en oberoende hudskanning före samt efter två månaders användning dokumenterade Vanessa att intaget av The Solution™ verkligen gav effekt.

Hon gick på eget initiativ till Oslo hudvårdsklinik och skannade bilder av ansiktet. Det visade sig att djupet på hennes rynkor hade minskat signifikant, bara åtta veckor efter att hon börjat använda kollagenpulvret. Se filmen nedan.

Hudvård på ny nivå

Oslo Skin Lab tar den dagliga hudvårdsrutinen till en ny nivå, eftersom kroppen tar till sig större mängder kollagen när du dricker den. Även Vanessa har bara positiv feedback om produkten, och säger med egna ord hur hon upplevde effekten: – Jag kände att jag märkte en skillnad efter två månader. Huden blev lite mer motståndskraftig, och jag tror att kollagenpulver är ett fint komplement till mina favoritkrämer. Nu är jag beroende, säger hon med ett leende.

Verisol®-kollagen som används i Solution™ från Oslo Skin Lab® har en dokumenterad effekt när det gäller att minska rynkor. Det visar en dubbelblind studie.