Melissa_Sondell_1140x600_ver1.jpg

Melissa, 39 år

"Jag kan se en stor skillnad både när det gäller spänst i hyn, men också när det gäller liv och lyster och framförallt minskade rynkor "

Melissa Sondell, 39 år har många järn i elden. Hon jobbar heltid som Art Director till vardags, men driver också eget där hon hjälper olika företag att fota, filma och skapa content till olika kanaler. Dessutom är hon mamma till två små barn, har ett stort hus som inreds och renoveras på olika sätt med jämna mellanrum och ett ständigt växande instagram- & tiktokkonto med humorklipp som setts av många tusen människor i Sverige.

Melissa_Sondell_2_w-Article_1140x600.jpg

-Jag var på ett härligt tjejevent i våras med mycket pepp och girlpower. I den obligatoriska goodie-bagen låg en månadsförbrukning av The Solution kollagen pulver. Jag hade hört talas om det innan och tänkte att det skulle bli kul att testa.

Jag har alltid haft väldigt mycket fina linjer och rynkor runt både ögon och i pannan så produkten kändes som en match made in heaven för mig. Peppad och nyfiken på vad det kunde göra med min hy satte jag i gång en helt ny rutin som skulle visa sig vara min mest hållbara rutin någonsin.

Jag har försökt att äta både vitaminer och kosttillskott tidigare, men på något sätt har jag aldrig lyckats hålla i och fortsätta att ta dem. Nu har jag tagit kollagen varje dag i över 6 månader och jag kan se en stor skillnad både när det gäller spänst i hyn, men också när det gäller liv och lyster och framförallt minskade rynkor.

Melissa_Sondell_Before_after (2).jpg

Jag tror att många vill ha mirakelresultat direkt och om man inte ser resultat från dag 1 så kanske man till slut slutar att ta dem. Men jag ser det mer som en investering på lång sikt och något som min hy behöver hela tiden.

På samma sätt som jag ser att det är viktigt att rengöra hyn, smörja in sig, sova tillräckligt många timmar per natt, äta bra mat och att träna såklart. Det finns ingen quick fix, men satsar man på att ta hand om sig själv långsiktigt så tror jag att man både mår bättre och får vackrare hy.

Före&Efter3.jpg