RS1407_OSL_Maria-7_W-Article_1140x600.jpg

Maria, 59 år

“Min hudterapeut noterade att mitt ansikte blivit slätare och frågade om jag hade bytt produkter.”

Maria, 59 år, hade inga tidigare erfarenheter av att äta kollagen för att förbättra sin hy, tills hon testade The Solution. Efter enbart tre månaders dagligt användande är hon nöjd med de resultat hon fått och berättar för oss om hennes erfarenheter:

"-Innan jag började använda The solution hade jag inga förväntningar, hade bara hört talas om att vänner ätit kollagen för leder, men visste inte så mycket mer än så. Tyckte det skulle vara spännande att prova!

The solution har varit enkelt för mig att använda. Jag har strött pulvret på filen varje dag eller blandat det i kaffe, det smakar absolut ingenting."

RS1406_OSL_Maria-6_W-Article_1140x600.jpg

Maria fortsätter:

"-Jag är nöjd med resultatet jag fått efter tre månader, hyn är märkbart slätare, porerna har dragit ihop sig, ansiktet har fått fin lyster och några rynkor har blivit slätare. Min hudterapeut noterade att mitt ansikte blivit slätare och frågade om jag hade bytt produkter.

Eftersom jag inte hade några förväntningar så är jag extra nyfiken på vad de kommande tremånadersperiod ska visa när de första tre var så bra!"