Oslo Skin Lab_kvinna_40.jpg

Kundberättelse: Charlotte, 42 år

Charlotte började använd The Solution efter tips från en vän och efter 3 månaders användning såg hon fantastiska resultat!

Vad fick dig att börja använda The Solution från Oslo Skin Lab?

Jag hade hört talas om kollagentillskott men inte aktivt börjat läsa på om det, jag var dock nyfiken och när en vän introducerade Oslo Skin Lab tyckte jag att det lät intressant att prova. Jag fick tips om att ta bilder innan jag började med produkten, för att lättare kunna utvärdera effekten. Det är jag väldigt glad för att jag gjorde, för då blev det verkligen tydligt för mig att det gav effekt. 

Vilka resultat har du upplevt sedan du började? 

Jag upplever att huden känns spänstigare och att jag ser mycket piggare ut. Rynkor och fina linjer är mindre framträdande, vilket syns tydligt på mina före- och efterbilder. Jag upplever också att huden har fått mer lyster. 

Hur lång tid tog det innan du började se resultat? 

Jag började märka en bättre spänst och lyster i hyn efter ca 2 månader skulle jag säga, men bilderna är tagna efter ca 3 månaders användning. 

Hur blev The Solution en del av din dagliga rutin? 

Jag tar kollagenpulvret med mitt morgonkaffe, vilket är en rutin jag aldrig avviker från så på det sättet har det varit enkelt att alltid komma ihåg.

Hur ser du på åldrande rent generellt? 

Jag har alltid varit noga med att ta hand om min hy och vilka produkter jag använder på den, dels hur jag upplever att de känns på hyn och hur de i förlängningen påverkar den. Jag vill åldras naturligt utan att göra några ingrepp/injektioner i huden.