”Bör vara en del av din dagliga hudvårdsrutin”

Det finns många produkter på marknaden i dag som reducerar hudens åldrande och minskar linjer och rynkor. Hudterapeuten Emelie Ekstrand utför regelbundet hudscanningar för att mäta resultatet av kollagenpulvret The Solution. "-Det är en jättebra produkt"

Emelie Ekstrand, hudterapeut och grundare av salongen Emelie Ekstrand Skincare i Helsingborg, fick höra talas om The Solution för cirka två år sedan när Oslo Skin Lab kontaktade henne för att berätta om deras kollagenpulver. I dag utför hon regelbundet hudscanningar för Oslo Skin Lab. Men hon var inte helt såld på konceptet från början. 

Det lät för bra för att vara sant, men efter min första hudscanning ändrade jag mig. Det var verkligen stor skillnad, säger Emelie Ekstrand.

ateljelena-osloskinlab-srgb-21.jpg

The Solution har en neutral smak som man blandar i valfri mat. Den bidrar till att öka hudens fasthet och ger en slätare hud med mindre rynkor och celluliter. Kollagen är den enskilt viktigaste faktorn för att hålla rynkor borta och bevara hudens spänst och elasticitet.

Jag har scannat huden på cirka 30 personer och alla har fått resultat. Jag använder en maskin som används i kliniska studier och jag mäter huden på exakt samma ställe varje gång, säger Emelie Ekstrand. 

Hon scannar bland annat hudens struktur, det vill säga överhuden och dess ojämnheter. Emelie Ekstrand mäter även djupet på och antalet rynkor och linjer, tittar på porernas storlek samt hudens struktur. 

Jag tittar på hudens helhet och hur den mår. En hud med mer kollagen betyder att du har högre motståndskraft. Jag har gjort hudscanningar i ett och ett halvt år på flera testpersoner – och jag ser resultat som förbättras varje gång, säger hon. 

ateljelena-osloskinlab-srgb-25.jpg

Emelie Ekstrand tycker att The Solution bör vara en del av din dagliga hudvårdsrutin. 

Alla som tar kollagenpulvret får resultat, men det kan ta olika lång tid beroende på vilka förutsättningar det finns, till exempel ålder och arv.

RS225_OSL_solution_open_nobackground.png