Vi på Oslo Skin Lab menar att bra hudvård börjar inifrån. För oss handlar hudvård om mer än bara ytlighet, eftersom hudkvaliteten påverkar hela vårt välbefinnande. Därför samarbetar vi med forskare och experter för att kunna erbjuda hudvårdsprodukter som har reell effekt på huden, samtidigt som de är säkra alternativ till mer drastiska metoder. Utöver att leverera verkliga och naturliga resultat, levererar vi produkterna direkt till dig.

Här på www.osloskinlab.se kan du beställa varor via vår webshop. Om du undrar över något som du inte hittar på hemsidan är du välkommen att kontakta oss.

POSTADRESS
Box 526, 451 21 Uddevalla

BESÖKSADRESS
Norra Drottninggatan 5-7, 451 21 Uddevalla

Om Oss

Oslo Skin Lab levererar skönhetsprodukter genom abonnemang. Distributör av produkterna är Norvital som är ett av Norges ledande företag inom försäljning av hälsoprodukter direkt till konsumenter och som funnits på marknaden sedan 1998.

Vi tillhör koncernen Sana Pharma och har en egen avdelning som hjälper oss att utveckla produkter med väldokumenterade ingredienser. Vi ställer höga kvalitetskrav på våra leverantörer så att våra kunder kan vara helt säkra på att få produkter av bästa kvalitet. Det är viktigt för oss att du kan lita på våra rekommendationer, både vad gäller innehåll, effekt och användningsområden. Vi har kontor i Norge, Sverige och Finland.

Våra värderingar

Våra värderingar och kvalitetskrav är din trygghet!

Vi levererar produkter av hög kvalitet.

  • Vi använder endast ingredienser som är erkända för sin kvalitet och sina effekter.
  • Produkterna tillverkas i enlighet med riktlinjerna för god tillverkningssed (GMP).
  • Vi går igenom allt material för att kontrollera att det vi säger om produkterna är korrekt och dokumenterbart.
 

Vår garanti till dig

  • Betalning med faktura
  • Ingen bindningstid
  • 14 dagars ångerrätt

Om du har frågor kan du kontakta vår kundservice. Telefon: 0770-456 136, e-post: kundservice@osloskinlab.se