OSSE_Gratis_prover_SE.jpg

Anmäl dig på vårt nyhetsbrev för att få gratis smakprover från Oslo Skin Lab

THE SOLUTION™
ANTI WRINKLE COLLAGEN

Som mottagare av vårt nyhetsbrev får du ta del av senaste nytt från Oslo Skin Lab via nyhetsbrev eller sms. Den här rabattkoden ger TV4 Play-tittare chansen att prova The Solution™ Anti-wrinkle collagen och upptäcka hur enkelt och effektivt det är att behandla all hud – både i ansiktet och på kroppen.

  • Reducerar rynkdjupet på åtta veckor
  • Verkar på all hud - även celulliter
  • Effektiv och enkel hudvård inifrån
  • Har dokumenterad effekt
  • Om produkten

    The Solution Anti-wrinkle collagen är ett kollagenpulver med neutral smak som kan blandas i valfri mat eller dryck. Produkten bidrar till en slätare hud med ökad elasticitet och mindre rynkor och celluliter. Pulvret består enbart av rent, hydrolyserat kollagen typ 1 från naturliga källor. Det innehåller inga tillsatser eller konstgjorda smakämnen. Att kollagenet är hydrolyserat innebär att det har brutits ned till mindre beståndsdelar som kroppen kan tillgodogöra sig. Studier visar att ett dagligt intag kan reducera rynkor med i snitt 20 procent efter 8 veckors regelbundet bruk.

  • Studier

    The Solution™ Anti-wrinkle collagen har dokumenterad effekt. En dubbelblind, randomiserad och placebokontrollerad studie med 114 deltagare visade att The Solution™ reducerade rynkdjupet med i snitt 20 procent efter 8 veckor, vid dagligt intag. Resultaten var signifikanta. En dubbelblind studie innebär att varken de som utför testet eller deltagarna vet vilka som får det verksamma ämnet och vilka som får placebo (utan verksamt ämne). The Solution™ behandlar all hud och bidrar till att göra huden fastare och slätare över hela kroppen, inte bara i ansiktet. Produkten har också effekt mot celluliter.