wahlgren&wistam_article_2021.jpeg

Wahlgren & Wistam

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam driver en av Sveriges största podcasts - "Wahlgren & Wistam". Vi är stolt sponsor av podden och vi är ännu gladare av att höra vilka resultat de märkt på sin hy efter att de börjat med The Solution, som blivit en självklar del av den dagliga hudvårdsrutinen.

I september 2020 började Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam med sin nya hudvårdsrutin. De började tillsätta kollagenet The Solution i deras kost och efter bara några veckor började de märka skillnad på sin hy - trots en viss skeptis från början.

Hatten av - det här funkar ju!

Sofia Wistam var skeptisk från början, men efter en månad började Sofia märka av resultat på sin hy. 

- Jag måste säga att jag var lite skeptisk sedan innan "kan man verkligen äta lite pulver och tro att det ökar elasticiteten i huden och att man får mindre rynkor", men det här funkar ju! Jag har till och med fått komplimanger sedan jag började ta The Solution "Vad har du gjort? Har du gjort någon ansiktsbehandling? Och jag svarade -jag äter The Solution varje dag" 

För Sofia har det blivit lika självklart att ta kollagentillskottet The Solution varje dag, som att ta sina vitaminer.

Man tar kollagenpulvret som inte smakar något och blandar i sitt vatten, juice eller vatten och det varken smakar eller luktar något! Det är något som jag blivit lite beroende utav! 

Facetune_04-01-2021-15-36-26.JPG - Jag har bra krämer och tar The Solution varje dag som ett komplement och jag kommer aldrig sluta.

 

Pernilla