Vinnare av Harper´s Bazaar Anti-Aging Beauty Awards 2019

The Solution är vinnare av Harper´s Bazaar Anti-Aging Beauty Awards 2019 i kategorin Beauty From Within

Nya skönhetsprodukter med syfte att förebygga hudens åldrande och föryngra din hud kommer ut på marknaden varje månad. Skönhetsredaktörerna för den tjeckiska Harper's Bazaar testar dessa produkter varje år och bestämmer vilka de tycker fungerar bäst.

OCH VINNAREN 2019 ÄR...

”Vi är glada att kunna meddela att en av vinnarna i år för Harper's Bazaar Anti-Aging Awards är The Solution™ Anti-wrinkle collagen. Vi valde The Solution som det bästa inom kategorin Beauty from within."

The Solution™ är ett kollagenpulver utan lukt eller smak som tack vare sin sammansättning säkerställer att hudens elasticitet bibehålls och att huden blir mjukare och rynkor reduceras. The Solution™ kan blandas med all typ av mat eller dryck.

Genom att använda The Solution™ ser du plötsligt inte tio år yngre ut, men du kommer både att förhindra och reparera din hud från "ålderstecken". Vi tror på att åldrande är en naturlig process och att det inte är något man kan komma undan. Anti-aging produkter är utvecklade för att du ska känna dig sund i alla åldrar och för att säkerställa att du har en frisk hy med glow och lyster, oavsett din ålder. Skönhetsredaktörer från Harper’s Bazaar väljer produkter som har en bra sammansättning och synlig effekt och som är lätta att använda.

Hudterapeut Emelie Ekstrand: Att priset gick till The Solution är så välförtjänt

The Solution Anti-wrinkle collagen tog den eftertraktade segern i tjeckiska Harper's Bazaars årliga Anti-Aging Awards.

Varje år testar Harper Bazaar's skönhetsredigerare nya produkter inom anti-age och väljer en vinnare baserad på att produkten har en märkbar effekt och är lätt att använda. I år gick utmärkelsen till The Solution i kategorin Beauty from within. Hudterapeuten Emelie Ekstrand har sin egen klinik i Helsingborg och har också sett effekten av The Solution. Hon är inte förvånad över priset i Harper's Bazaar.

- Att priset gick till The Solution är så välförtjänt. Detta är en otroligt bra produkt som, förutom att den är helt säker också är ett mycket enkelt sätt att ta hand om sin hud, säger Emelie.

Hon berättar om mycket intressanta resultat efter att ha skannat kunder som har börjat använda The Solution. Bland annat om den danska skönhetsexperten och bloggaren Silke Grane som nu har använt The Solution i över ett år.

- De skanningar vi har gjort på Silke visar otroliga resultat. Vi är också överväldigade av de resultat vi ser hos de kunder som har använt kollagenpulvret under en kortare period. Och det finns fler och fler av dem.

Att The Solution är helt utan biverkningar är naturligtvis ett stort plus, säger Emilie. Som också skryter med att till skillnad från många anti-age-produkter som kan göra huden känsligare, hjälper Solution till att stärka huden.

- Det fantastiska med just det här kollagenet från Oslo Skin Lab är att de har mycket solida bevis för att intag av kollagenpulvret ger effekt. När du använder dubbelblinda placebokontrollerade studier räknas endast fakta, eftersom varken studiedeltagarna eller de som mäter resultaten vet vem som fick det "riktiga" pulvret. Dessutom läses resultaten med en speciell maskin som kan mäta det exakta rynkdjupet. Det är inte så ofta man hittar produkter med den typ av forskning som finns bakom The Solution på marknaden, säger Emelie.

Naturligtvis varierar det från person till person hur lång tid det tar att mäta effekten, men under de åtta veckorna som studien varade hittades en genomsnittlig reduktion av rynkdjupet på 20% hos deltagarna.