Vinnare av Harper´s Bazaar Anti-Aging Beauty Awards 2019

The Solution är vinnare av Harper´s Bazaar Anti-Aging Beauty Awards 2019 i kategorin Beauty From Within

Nya skönhetsprodukter med syfte att förebygga hudens åldrande och föryngra din hud kommer ut på marknaden varje månad. Skönhetsredaktörerna för den tjeckiska Harper's Bazaar testar dessa produkter varje år och bestämmer vilka de tycker fungerar bäst.

OCH VINNAREN 2019 ÄR...

The Solution Beauty collagen tog den eftertraktade segern i tjeckiska Harper's Bazaars årliga Anti-Aging Awards.

Varje år testar Harper Bazaar's skönhetsredigerare nya produkter inom anti-age och väljer en vinnare baserad på att produkten har en märkbar effekt och är lätt att använda. I år gick utmärkelsen till The Solution i kategorin Beauty from within. 

”Vi är glada att kunna meddela att en av vinnarna i år för Harper's Bazaar Anti-Aging Awards är The Solution™ Beauty collagen. Vi valde The Solution som det bästa inom kategorin Beauty from within."

The Solution™ är ett kollagenpulver utan lukt eller smak som tack vare sin sammansättning säkerställer att hudens elasticitet bibehålls och att huden blir mjukare och rynkor reduceras. The Solution™ kan blandas med all typ av mat eller dryck.

Genom att använda The Solution™ ser du plötsligt inte tio år yngre ut, men du kommer både att förhindra och reparera din hud från "ålderstecken". Vi tror på att åldrande är en naturlig process och att det inte är något man kan komma undan. Anti-aging produkter är utvecklade för att du ska känna dig sund i alla åldrar och för att säkerställa att du har en frisk hy med glow och lyster, oavsett din ålder. Skönhetsredaktörer från Harper’s Bazaar väljer produkter som har en bra sammansättning och synlig effekt och som är lätta att använda.