RS549_OSL_Silke_OTO6072_W-Article_1140x600.jpg

Var-snäll-mot-dig-själv-mantran för att kickstarta 2022

Här följer 6 st var-snäll-mot-dig-själv-mantran som kan hjälpa dig att börja det nya året på ett bra sätt!

Hör du till dem som har dåligt samvete för att du tillåtit dig själv att släppa på goda rutiner under december månad? Gå inte i fällan att tvinga dig själv kompensera för det genom att köra på för hårt med nyårslöftena så fort det nya året börjar.

Det kan vara en krävande tid på året som ibland slutar med misslyckade nyårslöften och negativt självprat – det vill vi undvika.

I år vill vi uppmana till att fokusera på positivt självprat och att vara snäll och förlåtande mot dig själv. För att hjälpa dig komma igång har vi skapat 6 var-snäll-mot-dig-själv-mantran som kan hjälpa dig att börja det nya året på ett bra sätt!

Du kan ta hjälp av något av dessa mantran när du behöver peppa dig själv lite. Skriv ner favoriten på en lapp eller på telefonen så att du regelbundet blir påmind om vad som är viktigt för dig i år.

  • Jag tror på min förmåga att älska mig själv för den jag är.
  • Jag vill bibehålla goda vanor som långsiktigt gör mig glad, och ändra på det som gör att jag inte mår bra över tid.
  • Jag har kraften att skapa positiv förändring i mitt liv.
  • Jag ska prata vänligt och positivt till mig själv, precis som jag vill att andra ska tala till mig.
  • De val jag gör idag hjälper mig att forma det liv jag vill leva och hjälper mig att må bra och på så sätt utstråla positiv energi.
  • Jag accepterar att det jag gör inte alltid är perfekt. Det gör att jag kan vara den bästa versionen av mig själv – och vara nöjd med det!

 

RS460_OSL_Love_from_OSL.png