OSL_1140x600_Valerie.jpg

Valerie Aflalo: ”Rynkorna har blivit betydligt mindre och jag känner mig fin och mjuk på hela kroppen”

Valerie Aflalo använder The Solution™ som daglig rutin för att hitta balans och skönhet i en annars hektiskt vardag. Med rätt inställning, smarta mellanmål och rutiner som The Solution™ - hittar Valerie knepen för att känna sig vacker inifrån och ut.

Valerie, 44, är modell, mamma och kläddesignern bakom varumärket VALERIE - likväl inspiratör inom stil och hälsa via hennes populära sociala medier. Med yrkeslivet i modebranschen ligger skönhet nära tillhands, och hennes bästa beautytips kommer från ett stort hälsointresse med fokus på att hitta skönhet via välmåendet.

- Jag tror att vi ofta förknippar skönhet med yta, men för mig handlar det om så mycket mer. En person med härlig energi eller någon som är glad och vänlig tycker jag är vacker!

Mina skönhetsknep går ihop med mina rutiner

- När jag mår som bäst, känner jag mig också som vackrast. Det är nog därför många av mina
skönhetsknep går ihop med mina rutiner för att känna mig balanserad, energisk och hälsosam.
Positiva tankar och daglig rörelse. För mig är varje dag betydelsefull och att må bra är därför väldigt viktigt för mig. Känner jag att något är fel så försöker jag alltid lösa problemet oavsett om det sitter i kropp eller knopp.
Positiva och glada tankar och att prata mycket med mig själv är viktigt för mig för att må bra. Jag försöker även tänka på att röra mig varje dag, det kan vara en promenad eller ett
träningspass, men någon form av rörelse vill jag alltid få in.

OSL_1140x600_SE_Valerie_aflalo_article.jpg

Tar The Solution i samband med mellanmål

- För att orka med ett högt tempo är det viktigt med mellanmål, gärna 2-3 gånger om dagen.
Jag älskar att småsnacksa och har alltid vatten, frukt och nötter nära tillhands. Det är också här
jag enkelt får in min rutin med The Solution! Jag tar oftast The Solution tillsammans med mina mellanmål - i smoothies, juice eller till min chiapudding. Har jag bråttom blandar jag det bara i ett glas vatten och lite juice, det smakar ju inget så det funkar verkligen med vad som helst!

Rynkorna har blivit betydligt mindre synliga

Resultaten är påtagliga och många, med färre rynkor och en ny fasthet i huden på hela kroppen.  - Jag blev jätteglad och väldigt peppad på att fortsätta äta The Solution efter jag sett med egna ögon att det blev ett resultat. 

Aflalo, Valerie 20201110112937000 Compare höger med linjer.JPG
De gröna linjerna markerar rynkor runt ögonen. Bilden till höger är tagen 9 veckor efter att Valerie började med The Solution. 

- Jag ser så många skillnader efter att ha använt The Solution i några månader! Min hud är så otroligt fin just nu och då är vi ändå mitt i vintern när jag oftast brukar känna mig glåmig och torr. Rynkorna runt ögonen har blivit betydligt mindre och känner mig fin och mjuk på hela kroppen. The Solution har blivit en del av min dagliga rutin för att hålla mig hälsosam. Jag tar det med ett av mina mellanmål och tillsammans med andra vitaminer som jag äter dagligen. Det känns som ett vinnande koncept!