Camilla, 38: Så håller jag hyn i toppform

Bra rengöringsrutin, sund mat och kollagen från Oslo Skin Lab har gjort underverk för Camillas hud.

Camilla Aastorp Andersen, 38 år, är personlig tränare och driver bloggen treningsfrue.no. Förutom en stor passion för hälsa och träning har hon de senaste tio åren också utvecklat ett intresse för hudvård.

Jag blir ju inte direkt yngre. När jag ser på min mamma håller jag tummarna för att jag ärvt hennes goda gener, säger Camilla.

Trots lovande genetik inser Camilla att hon måste vårda huden ordentligt för att den ska må bra och se fin ut. Förutom att investera i bra krämer och behandlingar ser hon till att vårda huden från inifrån för bästa resultat.

Har använt The Solution i två år

Kollagenpulvret från Oslo Skin Lab har jag använt i över två år. Detta är definitivt en produkt som jag kommer att fortsätta med. Den har bidragit till att ge mig så fin hud. Säger Camilla

Förutom rengöra och vårda huden ordentligt är Camilla noga med att dricka mycket vatten och äta sunt, i tillägg till att ta The Solution.

Det är inget fel med att ha lite skrattrynkor men jag vill undvika onödiga rynkor som gör att jag ser trött och sliten ut.

Kollagen – kroppens eget antirynkserum

Kollagen är en viktig del av hudens bindväv och bidrar till att hålla den slät och elastisk. Redan i 30-årsåldern sjunker den naturliga kollagennivån med 1–2 procent per år. Det gör att rynkor och fina linjer gradvis utvecklas.

The Solution innehåller bioaktiva kollagenpeptider som i studier har visat sig kunna motverka och förebygga detta. Hemligheten som gör produkten effektiv är att kollagenet har hydrolyserats, brutits ned, till mindre beståndsdelar som kroppen kan tillgodogöra sig.

Kollagenpulvret har neutral smak och kan blandas i valfri mat eller dryck. Dessutom är det helt fritt från tillsatser och innehåller bara 100 procent kollagen av hög kvalitet.

Glas_JulieHrncirova_BB-7019.jpg

Bli månadsmedlem och få 30% rabatt

Oslo Skin Lab erbjuder sina kunder tjänsten att bli medlemmar och få ett nytt paket The Solution hemskickat var fjärde vecka. Servicen är kostnadsfri och utan bindningstid. Dessutom får medlemmar 30 procent medlemsrabatt på varje försändelse.

Camilla Aastorp Andersen är själv medlem och tycker det är skönt att slippa beställa på nytt hela tiden.

Nu kommer det ett nytt paket precis när jag behöver det. Det är ju ändå inga tvivel på att jag kommer att fortsätta använda det, både för att reparera men också för att förebygga, säger Camilla Aastorp Andersen.