Image5.jpg

Välmående hud på hela kroppen

Fördelarna med att vårda din hud inifrån är många. Effekterna är inte begränsade till en specifik kroppsdel, utan omfattar hudens övergripande utseende, i ansiktet såväl som på kroppen.

Det är ett välkänt faktum att ålderstecken på huden kan förhindras, till exempel genom att skydda huden från solen. Din livsstil och kost påverkar hudens välmående, kanske mer än du tror. Visste du till exempel att tillräckligt med viktiga antioxidanter, vitaminer och mineraler hjälper till att vårda huden från insidan?

Inre skönhet är en av de senaste hudvårdstrenderna och det syftar till att ta ett helhetsgrepp kring hudens välmående och tar hänsyn till en rad olika faktorer, både på in- och utsidan. Filosofin "du är vad du äter" och begrepp som funktionell näring är av växande intresse och kan ha en betydande inverkan på din huds hälsa och utseende.

Därför är det inte konstigt att kollagentillskott har varit en del av skönhetsrutinen i hudvårdspionjärländer i Asien under en längre tid. Regelbunden konsumtion av kollagenpeptider reducerar inte enbart rynkor och fina linjer, utan förebygger också uppkomsten av nya samt håller huden fast. Den rynkreducerande och elasticitetshöjande effekten av hydrolyserat kollagen, det vill säga kollagen som har delats upp i en specifik peptidform, har bevisats i kliniska studier.

Image3.jpg

Ansikte

Minskningen av kroppens egen kollagenproduktion är känd för att vara den enskilt mest avgörande faktorn när det kommer till utvecklingen av rynkor och fina linjer. Det viktiga mellanskiktet av huden håller den yttersta och synliga delen av huden slät och fast. Mer än 80% av torrsubstansen i mellanskiktet av huden består av kollagen. När mängden kollagen börjar minska kring 30 årsåldern tappar huden sin fasthet och tecken på åldrande börjar dyka upp.

RS1405_OSL_Lotta-10_W-Article_1140x600.jpg

"Jag känner mig verkligen nöjd med The Solution som jag använt i över ett år. Efter ungefär ett halvår märkte jag en synbar skillnad. Min hy har nu blivit spänstigare och fått mer lyster, och mina djupa bekymmersrynkor i pannan har slätats ut och syns knappt längre.”  Lotta

Huden runt ögonen är mycket tunn och ålderstecken i huden dyker oftast upp först i detta område. Kom ihåg att behandla ögonområdet försiktigt med hudvårdsprodukter. Många användare av kollagentillskott märker de första positiva förändringarna i huden runt just ögonen.

 

Kropp

Även om uppkomsten av rynkor ofta märks i ansiktet först, kommer tecken på åldrande under åren oundvikligen att dyka upp på händer, nacke, armar och lår. Visste du att tecken på åldrande uppträder ännu snabbare på den tunna huden på halsen och dekolletaget än i ansiktet? Dessa områden behöver särskild vård och omsorg, även om de ofta får mindre uppmärksamhet än huden i ansiktet.

När huden vårdas från insidan är effekterna inte begränsade till ansiktet, utan har en effekt på huden över hela kroppen.

Image1.jpg

The Solution Beauty collagen innehåller bara en ingrediens: Verisol® kollagen. Detta specifika kollagen har inte enbart studerats på rynkor, utan även på hudens struktur och elasticitet. Studien visade att i gruppen som konsumerade Verisol® kollagenpeptider förbättrades hudens elasticitet avsevärt jämfört med gruppen som konsumerade placeboprodukten.

"Jag har tagit The Solution i 6 månader och jag tycker att det är riktigt bra. Jag ser de bästa resultaten på huden på kroppen som i allmänhet verkar slätare och mer kompakt, speciellt på lårområdet där jag har celluliter som sakta minskar..."  Margherita, 35

"Under åren har huden på mina armar fått en del rynkor och huden har blivit slapp. Men överraskande nog efter mer än 6 månaders användning av kollagenpulver ser jag små förbättringar även på detta område.Jag hade absolut inte förväntat mig det, det var en överraskning! Huden på armarna verkar mer elastisk och därför mindre hängig och fastare.”  Sylvia, 63

 

Celluliter

Gener spelar stor roll vid bildandet av celluliter, men vi kan också påverka hur mycket och hur snabbt de bildas genom olika livsstilsval. Kroppens kollagennivå spelar också en roll för hudens jämnhet och fasthet. Bindväven består till största delen av kollagen, och kollagen har en viktig roll för att hålla hudens struktur i god form.

 

Är du intresserad av att ge din hud en helhetsbehandling med ett enkelt steg?

The Solution Beauty collagen är ett kollagentillskott med gedigna studier bakom sig och en bevisad effekt.

Det kommer i pulverform och har en neutral smak så att det kan blandas med vilken mat eller dryck som helst – och avnjutas när och hur det passar dig bäst!