Sofie, 32: "Huden har fått mer spänst"

Efter bara två månader med The Solution blev hennes hud fastare, spänstigare – och ett helt år yngre.

Bloggaren och fotbollsfrun Sofie Granqvist, 32 år, hörde talas om kollagenpulvret The Solution från Oslo Skin Lab genom sin hudvårdsterapeut.

Hon bestämde sig för att testa och samtidigt göra två hudanalyser, en innan hon satte igång med pulvret och den andra efter två månaders dagligt intag av The Solution. Detta för att kunna se vilken effekt kollagenet haft på hennes hud.

- Tack vare att jag dricker en dos The Solution varje dag har mina rynkor minskat mätbart på två månader och min "True skin age", som låg på 34 år innan jag började, har nu sjunkit till 33. Alltså på TVÅ månader, säger Sofie Granqvist.

Hon är väldigt nöjd med resultatet och känner stor skillnad på huden.

- Den är mycket spänstigare och fastare än innan. Det är så roligt när man verkligen ser resultat.

Kollagen nödvändigt för slät hud

Att få rynkor är en del av åldrandet och beror delvis på att hudens naturliga kollagennivå sjunker, vilket gör att huden mister spänst och elasticitet. Kollagennivån börjar sjunka redan i 30-årsåldern, då med 1–2 procent om året. Gradvis börjar rynkor och linjer att framträda.

Studier visar att kollagenet i The Solution kan motverka och förebygga detta och på så sätt reducera ålderstecken. Hemligheten som gör produkten effektiv är att den innehåller bioaktiva kollagenpeptider som kroppen kan tillgodogöra sig. Det är därför ett bra komplement till övrig hudvård, då det reducerar och förebygger ålderstecken inifrån.

-Jag tycker det är viktigt att börja redan nu och förebygga rynkor och ojämnheter. Detta är det absolut enklaste sättet jag hittat hittills, och det mest effektiva, säger Sofie.

Bara rent, bioaktivt kollagen

The Solution innehåller enbart rent, naturligt kollagen och är helt fri från tillsatser och smakämnen. Den neutrala smaken gör att pulvret enkelt kan blandas i valfri mat eller dryck. Eftersom det verkar inifrån påverkas all hud. Studier visar också att det minskar graden av celluliter. Sofie berättar att hon tar sin dos i ett glas vatten varje kväll innan hon går och lägger sig.

-Det har blivit min nya kvällsrutin: borsta tänderna, tvätta bort smink och dricka en "Solution". Superenkelt!

Sofie är nu medlem i Oslo Skin Lab och får hem ett nytt paket med The Solution var fjärde vecka. Som medlem får man alltid 30% rabatt på kommande försändelser och fri frakt på alla leveranser. Medlemskapet är helt utan bindningstid och betalning sker alltid i efterskott med faktura som medföljer i varje försändelse.

-Jag kommer definitivt att fortsätta med detta magiska pulver då det är så bra och jag verkligen känner skillnad i min hy, säger Sofie.