RS30_Saatu_17-1397_W-Article_1140x600 (1).jpg

"Slow-aging" - bromsa utvecklingen av ålderstecken i huden!

Det finns mycket som är underbart med att bli äldre. Vi blir i regel lite klokare, lite mer allmänbildade och självsäkra. För varje år blir vi också rikare på nya minnen och upplevelser som vi delar med dem vi älskar – minnen vi inte vill vara utan. Därför har Oslo Skin Lab inte några ambitioner att erbjuda produkter som får dig att se ut som om du är i tjugoårsåldern för resten av ditt liv, men vi vill gärna hjälpa dig att fortsatt se förbaskat fräsch ut – oavsett ålder!

Det gör vi genom att erbjuda produkter som kan mjuka upp fina linjer och rynkor, som gör huden lite mer elastisk och smidig och som jämnar ut och förbättrar hudytan. Produkter som helt enkelt hjälper till att fördröja och bromsa utvecklingen av nya ålderstecken i huden.

Hudvårdstrend i utveckling

Hudvård är inte längre bara behandlingar och krämer som appliceras utifrån. Ny forskning bekräftar att man kan uppnå mer effektiv hudvård genom att förse kroppen med vissa ingredienser inifrån. Den holistiska trenden omfamnas av starka röster inom skönhetsbranschen, vilket återspeglas i att Oslo Skin Lab® har fått flera utmärkelser för vår huvudprodukt, The Solution™ Beauty Collagen.

Slow-aging vs anti-aging

Produkterna från Oslo Skin Lab® kan hjälpa till att mjuka upp och minska tecken på åldrande i huden som uppstår till följd av solexponering, föroreningar och naturligt åldrande. Det är dock alltid lättare att förebygga än att reparera, och därför är det viktigt att använda rätt produkter som en daglig del av din hudvård. Vårt fokus är helt enkelt att hjälpa till att bromsa hudens åldrandeprocess på ett så naturligt sätt som möjligt, så att du kan känna dig fortsatt fräsch ut under åren framöver. Det är detta som är “ slow-aging skin care”.

Slow-aging är ett svar på anti-aging. Det representerar en förändring där vi inte längre strävar efter ett evigt ungdomligt utseende. Vi vill omfamna frestelser som gör att du kan njuta av vad livet har att erbjuda, och hellre lära oss att ta bästa möjliga hand om oss själva och vår hud med rutiner som du enkelt kan leva med. På så sätt kan vi vara nöjda med det som möter oss i spegeln – oavsett ålder.