"Sund hud kommer inifrån"

Silvany Bricen (46 år) driver bloggen The Beauty Edit, där hon delar sina bästa tips inom hud och skönhetsvård till sina läsare.

- Min skönhetsfilosofi har alltid varit att vårda huden från insidan. Tillräckligt med sömn, minimalt med stress, regelbunden träning och riktig beautyfood är grunden till en sund och frisk hud, berättar Silvany.

Som tvåbarnsmor är Silvanys vardag hektisk och det har hon märkt av på kroppen. Efter sina två graviditeter upplevde hon att gå från en såkallad "gravidglöd" till det hon beskriver som "gravidtorka".

- Det kändes som att skönheten sögs ur mig. Trötthetslinjerna som aldrig hade visat sig tidigare dök plötsligt upp i ansiktet, naglarna var mer porösa, och jag hade torr hud från topp till tå. Inklusive huden under hålfoten – av alla ställen!

Silvany bestämde sig för att prova det populära kollagenpulvret från Oslo Skin Lab under en period på 4 månader. Före testperioden genomförde hon en hudscanning för att analysera hudens tillstånd hos en oberoende klinik.

- Då jag började med The Solution™ var jag väldigt förväntansfull. Jag hade läst om andra användare av produkten som fick fantastiska resultat, och hoppades naturligvis att jag skulle vara med om detsamme, berättar hon. 

 "Jag kan ju inte sluta nu!"

Redan efter 3 veckor märkte Silvany en skillnad på huden. Efter 4 månader fick hon scanna din hy på nytt och resultatet visade en tydlig förbättring än tidigare.

- Min hy har blivit märkbart fastare och hudskanningen visade även en reduktion i porerna med hela 60 procent! Trots detta hade jag sovit dåligt på nätterna med två blöjbarn – och varit ute i solen väldigt mycket.

- Kollagenpulvret från Oslo Skin Lab har förbättrat mid hud från insidan – det har jag fått bevisat! Nu när jag fått så goda resultat på min hy, kommer jag självklart fortsätta med The Solution, säger Silvany.

RS225_OSL_solution_open_nobackground.png