Silvany Bricen, 46 år provar The Solution

Silvany Bricen (46) driver bloggen The Beauty Edit, där hon delar sina bästa tips inom hud och skönhetsvård till sina läsare.

-Min skönhetsfilosofi har alltid varit att vårda huden från insidan. Tillräckligt med sömn, minimalt med stress, regelbunden träning och riktig beautyfood är hemligheten bakom en sund och frisk hud, berättar Silvany.

Som trebarnsmor är Silvanys vardag hektisk och det har hon märkt av på kroppen. Efter sina två graviditeter upplevde hon att gå från en såkallad gravidglöd till det hon beskriver som gravidtorka.

-Det känns som att skönheten sugits ur mig. Trötthetslinjer som jag aldrig haft förut dök upp i ansiktet, naglarna var svagare och jag hade torr hud från topp till tå.

Silvany bestämde sig för att prova det populära kollagenpulvret från Oslo Skin Lab i fyra månader. Innan testperioden genomförde hon en hudscanning för att analysera hudens tillstånd hos en oberoende klinik.

-När jag började med The Solution var jag väldigt spänd. Jag hade läst om andra användare som fick fantastiska resultat och jag hoppades naturligtvis att jag skulle vara med om detsamma, berättar Silvany.

-Jag kan ju inte sluta nu!

Redan efter 3 veckor märkte Silvany en skillnad på huden. Efter 4 månader skannade hon huden på nytt och resultaten visade en tydlig förbättring.

-Huden har blivit märkbart fastare, utöver det så mätte hudscanningen en reduktion med hela 60 procent mindre rynkor! Trots att jag hade sovit dåligt på nätterna med två blöjbarn och tillbringat mycket tid i solen.

-Kollagenet från Oslo Skin Lab har förbättrat min hy från insidan - det har jag nu fått bevisat! Nu när jag har fått så goda resultat på huden kommer jag fortsätta med The Solution, säger Silvany.

Vill du beställa The Solution? Som prenumerant får du 30% rabatt på alla försändelser, fraktfritt och helt utan bindningstid!