"Sund hud kommer från insidan"

Silvany Bricen (46 år) driver bloggen The Beauty Edit, där hon delar sina bästa tips inom hud och skönhetsvård till sina läsare.

- Min skönhetsfilosofi har alltid varit att vårda huden från insidan. Tillräckligt med sömn, minimalt med stress, regelbunden träning och riktig beautyfood är grunden till en sund och frisk hud, berättar Silvany.

Som tvåbarnsmor är Silvanys vardag hektisk och det har hon märkt av på kroppen. Efter sina två graviditeter upplevde hon att gå från en såkallad "gravidglöd" till det hon beskriver som "gravidtorka".

- Det kändes som att skönheten sögs ur mig. Trötthetslinjerna som aldrig hade visat sig tidigare dök plötsligt upp i ansiktet, naglarna var mer porösa, och jag hade torr hud från topp till tå. Inklusive huden under hålfoten – av alla ställen!

Silvany bestämde sig för att prova det populära kollagenpulvret från Oslo Skin Lab under en period på 4 månader. Före testperioden genomförde hon en hudscanning för att analysera hudens tillstånd hos en oberoende klinik.

- Då jag började med The Solution™ var jag väldigt förväntansfull. Jag hade läst om andra användare av produkten som fick fantastiska resultat, och hoppades naturligvis att jag skulle vara med om detsamme, berättar hon. 

Had är The Solution™?

The Solution™ Anti-wrinkle collagen är ett kollagentillskott i pulverform som blandas i valfri mat eller dryck. De praktiska portionsförpackningarna är enkla att bära med sig, och pulvret har en neutral smak och doftfri samt helt fri från fett, kolesterol och karbohydrater.

Det finns flera solida studier utfört på kollagenet i The Solution™. Alla studier är dubbel-blinda, randomiserade, placebo-kontrollerade.

Regelbundet intag av The Solution™ visar sig att:

  • Reducera rynkdjupet med i genomsnitt 20% på 8 veckor.
  • Reducera celluliter med i genomsnitt 11%.
  • Öka elasticiteten i huden och därmed förebygga nya rynkor och linjer. 

 - Jag kan ju inte sluta nu!

Redan efter 3 veckor märkte Silvany en skillnad på huden. Efter 4 månader fick hon scanna din hy på nytt och resultatet visade en tydlig förbättring än tidigare.

- Min hy har blivit märkbart fastare, scanningen visade även en reduktion i porerna med hela 60 procent! Och trots detta hade jag sovit dåligt på nätterna med två blöjbarn – och varit ute i solen väldigt mycket.

- Kollagenpulvret från Oslo Skin Lab har förbättrat mid hud från insidan – det har jag fått bevisat! Nau när jag fått så goda resultat på min hy, kommer jag självklart fortsätta med The Solution, säger Silvany.

32307_NV_OSL_13182_shadow-ny pakning.jpg