RS143_Silke_Grane_3259_W-Article_1140x600.jpg

Silke, 47 år: Fick mindre rynkor med kollagenpulvret

Silke Grane, 47 år, fick sex år yngre hy på två månader.

"Mitt rynkdjup har reducerats med 51 procent!"


Det berättar en överraskad Silke Grane bara ett par dagar efter att hon fått se resultatet, svart på vitt. Innan Silke började med The Solution™ Beauty collagen från Oslo Skin Lab, ett kollagen-pulver med bevisad effekt, skannade hon huden i en VISIA skin scanner. Skinscannern mätte allt från djupet på rynkor till hudstruktur och pigmentfläckar."Scannern ljuger inte"                                                                           

Efter åtta veckor med kollagenet i The Solution gjorde hon en uppföljande hudskanning på samma klinik. Hon var nyfiken på att se om kollagenpulvret från Oslo Skin Lab haft effekt.

-Jag kan nästan inte tro att det är sant, men maskinen ljuger inte. Jag är väldigt glatt överraskad, säger hon om resultatet.

Silke driver bloggen beautybysilke.dk och har tidigare arbetat som make up-artist och skönhetsredaktör. Trots att 47-åringen redan har en omfattande hudvårdsrutin, och gör regelbundna behandlingar, har kollagenpulvret haft en imponerande effekt på hennes hud.

Hudscanningen visade en "true skin age" på 41 år -sex år yngre än hennes verkliga ålder. Rynkdjupet reducerades även med 51 procent.

- Huden känns väldigt bra. Scanningen visade också att min hudyta blivit slätare och det märker jag på sminket. Det sitter bättre och jag behöver inte lika mycket foundation längre, säger Silke.

Ett intag av de speciella kollagenpeptider som finns i The Solution™ kan minska djupet på rynkor och linjer samt reducera celluliter, eftersom det verkar på hela kroppen. Läs mer om studierna här!

"Osäker på om maskinen skulle visa någon skillnad"

Silke erkänner att hon var nervös före skanningen. Eftersom hon tar så väl hand om sin hud var hon osäker på om maskinen skulle visa någon skillnad.

- Jag hade ju hört talas om Vanessa Rudjord och hennes imponerande resultat, så jag var riktigt nyfiken och spänd! När jag såg mitt resultat blev jag nästan chockad.

Silke har en avslappnad inställning till att åldras – trots sitt yrke. För henne handlar anti age-behandlingar främst om att ta fram den bästa versionen av sig själv och att må bra.
- Jag gillar mina små skrattrynkor men jag vill hålla mig välbevarad så länge som möjligt. Eftersom jag jobbar i skönhetsbranschen är mitt ansikte också lite som ett visitkort.

I sin yrkesroll har Silke testat de flesta produkter som finns ute på marknaden. Hon är besatt av bra rengöring och gör ofta peelingar för att ge huden extra lyster. Serum, oljor och fuktkräm använder hon dagligen. Men det här var första gången som hon provade rent kollagen.

- Jag fullkomligt älskar att produkten är helt naturlig, vilket är mycket bättre än att utsätta huden för en massa kemikalier, säger hon om The Solution Beauty collagen.

Att hålla rutinen och ta The Solution varje dag till frukost var inget problem för frukostälskande Silke. Pulvret är helt smaklöst och kan blandas i vilken mat eller dryck som helst.
- Det blev bara ytterligare en liten detalj i min morgonrutin. Nu kan jag inte sluta med The Solution! Jag planerar att göra en tredje hudskanning längre fram.

RS145_Silke_Grane_3451_W-Article_1140x600.jpg

Till de som tvivlar på att produkten fungerar har hon bara en sak att säga:
-Testa själv! Om du har möjlighet att göra en hudskanning före och efter så är det väldigt spännande. Huden ljuger inte.