Silke_portrett_1140x600.jpg

Silke fick ännu bättre resultat - ett år senare

Det har gått ett år sedan skönhetsexperten Silke Granes (49 år) första hudscanning, som visade en reduktion i rynkdjupet på hela 51 %. –Jag trodde inte mina egna ögon när andra scanningen visade ytterligare förbättring i huden, säger Silke.

Med en så pass stor reduktion av rynkdjupet efter åtta veckors användning av kollagenpulvret från Oslo Skin Lab, var inte förväntningarna på en ny scanning så stora. För hur mycket bättre kunde det bli? – Med min ålder i beaktning, så hade jag helt ärligt blivit glad om huden bara var i närheten av att vara så bra den var sist.

Kollagennivån reduceras kraftigt efter varje år när man är i 40-årsåldern. Det är också den största orsaken till att huden blir mindre elastisk och rynkorna blir djupare.

– Resultatet var helt otroligt och visade ytterligare en förbättring i hudstrukturen med hela 18 % sedan förra scanningen. Jag har bland annat fått mindre porer och en reduktion av djupet på de små rynkorna runt ögonen. Min hy känns starkare och ser helt klart mycket bättre ut än vad den gjorde innan jag började med The Solution, för snart ett år sedan, säger Silke.

Som skönhetsexpert och influencer med lång erfarenhet i branschen, är hon naturligtvis noga med att ha en fin och sund hy. Hon säkerställer detta med goda hudvårdsrutiner. Kollagenpulvret från Oslo Skin Lab har blivit min favoritprodukt, men som komplement använder jag flera olika produkter som är anpassade efter min hy. Det är viktigt att rengöra huden ordentligt och man bör inte underskatta effekten av en god natts sömn. Jag brukar dessutom regelbundet använda en näringsrik ansiktsmask på natten, då ser min hy frisk och fräsch ut dagen efter. Utöver det så njuter jag av solen med måtta, äter varierat och försöker ha en sund balans i livet.

– Det ser ut som att dessa rutiner är hemligheten för att jag kan behålla en fin hud i många år framöver. Jag ser redan fram emot att skanna huden på nytt nästa år och det är det väl inte så många 50-åringar som gör, säger Silke med ett leende.

RS225_OSL_solution_open_nobackground.png