OSL_Article_1_1140x600_0622.jpg

Optimera sommarhudens naturliga lyster

Sol och värme hämtar en mängd av hudvårdsutmaningar. På vintern är det bäst med feta krämer, medan din hud föredrar ett lättare gel eller serum på sommaren. SPF är naturligtvis ett måste då du är ute i solen hela dagen. För att hålla koll på din sommars hudhälsa, har vi skapat en checklista med tips för att optimera din sommarhuds naturliga skönhet. Kan du checka av alla direkt? Fantastiskt! Om inte, är det bara att börja nu - det är aldrig för sent!

1. Lägg extra uppmärksamhet på armbågar, knän och hälar

Du ser inte dina armbågar, knän och hälar hela tiden, vilket gör dem lätta att glömma bort. Med sommarväder kommer sommarkläder och dessa områden är blottade mer än vanligt. För att ta lite extra hand om dessa torra områden, ha en skrubb i duschen och skrubba dina armbågar, knän och hälar åtminstone en gång i veckan. Tillägg en näringsrik kräm efter att ha torkat dig för att återfukta huden.

2. Använd brun utan sol för en solkysst look

Idag vet vi att det lönar sig att undvika för mycket sol. Använd brun utan sol och se ut som en solkysst gudinna denna sommar! Många av de alternativ som finns idag innehåller fukt och näringsrika ingredienser för huden, som tillåter dig att skippa brännandet och genast övergå till den perfekta färgen och desutom få några extra fördelar.

3. SPF från topp till tå

Se till att applicera en tillräckligt mängd SPF, och minns att återapplicera genast efter att ha badat. Glöm inte att smörja in dina händer, fötter, öron och läppar. Repetera varannan timme (vi rekommenderar att lägga en påminnelse på din telefon, så du inte behöver hålla koll på tiden under dina sommaraktiviter!).

4. Frukt för din sommarhud

Tomat, vattenmelon och gurka är, i tillägg till att dricka vatten, är ett bra sätt att hållas återfuktad. Du "äter fukt", så att säga, vilket är bra för att återfukta din hud inifrån. Kokosvatten är också ett bra alternativ. Blanda The Solution i ditt kokosvatten för en ännu bättre effekt! Våra kollagenpeptider motverkar torka linjer överallt på din kropp och gör celluliter mindre synliga. Med dessa tips, hålls din hud i toppskick, även under semestern!