OSL_1140x600_photo_Noora1_0323.jpg

Noora, 39 år

– Hudens elasticitet har ökat och huden känns nu fylligare på något sätt. Linjerna är definitivt mindre synliga.

För den finska entreprenören Noora Hautakangas, 39, kretsar vardagen till stor del kring den egna verksamheten. Hon är grundaren av Relove, en kedja som säljer second hand kläder, och är en passionerad konsument av mode, vintage och konst. Att driva eget företag innebär ett tight schema för Noora, och ofta är det en utmaning att hitta och ta sig tid för sig själv.

Noora har alltid haft ett avslappnat förhållningssätt till åldrandet, men efter hon blivit uppmärksam på vissa ålderstecken, särskilt i ansiktet, började hon att fundera på hur hon kan ta hand om sin hud och sitt eget välmående bättre framåt.

– Under de senaste åren har ålderstecken blivit synligare i min hud, så som linjer runt ögonen, i pannan och mellan ögonbrynen. Jag tror att stressen från arbetet också har satt sina spår i mitt ansikte.

Noora hade hört talas om de positiva effekterna av The Solution Beauty Collagen från sina vänner och bestämde sig för att testa produkten. Hon hade tidigare provat andra kollagenprodukter, men kände att de inte gav önskat resultat. Därför var det en trevlig överraskning när Noora, efter drygt en månads regelbunden användning av The Solution, märkte synliga förändringar i hennes hud.

– Hudens elasticitet har ökat och huden känns nu fylligare på något sätt. Linjerna är definitivt mindre synliga.

De snabba synliga resultaten och den lätta användningen av The Solution inspirerade Noora att fortsätta använda tillskottet efter den första testperioden. Numera är The Solution en del av Nooras nya hudvårdsrutin - liksom Nooras 70-åriga mammas, som också blivit en hängiven användare produkten! The Solution passar lika bra för dem som precis har märkt de första ålderstecken på huden såväl som för dem med en mer mogen hud.