Michelle Ottendal, 34 år - Snabbare resultat än vad jag hade räknat med

Som kosmetolog hade Michelle höga förväntningar på The Solution™. Hon blev glatt överraskad över resultatet på sin egen hud, efter bara några få veckors användning.

- Vi som jobbar i skönhetsbranschen vet att skönhet kommer inifrån. Huden avsöljar vad du äter och hur du lever. Det var därför naturligt för mig att tänka att ett dagligt intag av The Solution skulle kunna ge en positiv effekt på huden, säger Michelle, som nu har tagit kollagenpulvret från Oslo Skin Lab i tre månader.

- Det är viktigt för mig att vara kritisk, eftersom jag vill både min och andras hud det bästa. Så därför undersökte jag produkten grundligt, innan jag själv började med pulvret. Jag läste de dubbel-blinda, randomiserade och placebokontrollerade studierna, som visat signifikant reducering av rynkdjupet samt ökad elasticitet hos testpersonerna och jag blev väldigt positivt överraskad. Det är inte många som använder denna form för testförsök i sin dokumentation. Det, och självklart i stor grad resultat på testpersonerna - stärkte min tillit till produktens effekt.

Trots de höga förväntningarna blev Michelle ändå överraskad över hudförbättringarna hon såg efter några få veckors användning av kollagenpulvret The Solution.

- Jag har som många andra älskat att sola när jag var yngre, något som har satt sina tydliga spår på huden. Resultatet av kollagenpulvret från Oslo Skin Lab kom mycket snabbare än vad jag hade räknat med, och förändringen var stor. Mina linjer blev synligt reducerade, speciellt runt ögonpartiet, och huden blev både fastare och mer “fyllig”.

Michelle Ottendal - profil.jpg

Michelle berättar att hon är noga med sina hudvårdsrutiner, tillräckligt med sömn, motion och tillräckligt med vatten för att upprätthålla en god hudhälsa. Under testperioden gjorde hon inte något extraordinärt för huden, utöver att följa sina normala rutiner.

- Jag ville nämligen se vad The Solution kunde göra för min hy, utan någon extra hjälp. Därför kan jag nu, med stor grad av säkerhet fastslå att det är intaget av detta kollagenpulver som är orsaken till de synliga förändringarna, säger Michelle. 

Vill du också att The Solution ska bli en del av din hudvårdsrutin? Bli medlem och få hem ett nytt paket var fjärde vecka. Fri frakt och ingen bindningstid!