OSL_meeri_1140x600.jpg

Meeri, 40: ”Jag såg stor skillnad på min hud redan efter en månad!”

När Meeri började med The Solution Beauty collagen såg hon snabbt resultat på sin hy. Idag har hon fått bukt med både rynkor och celluliter – genom att avnjuta kollagenpulver i morgonkaffet.

Meeri Brandum, 40 år, syr ihop vardagen med jobb som grundskollärare, egna studier och två
hundar.

Den gemensamma nämnaren i de flesta livsstilsval jag gör är att leva ett aktivt liv. Jag håller igång med några löpturer i veckan och promenader med mina hundar. Och så älskar jag att dansa salsa och bachata.
Meeri berättar att hon helst startar dagen i soffan med sina hundar, en kopp kaffe och Nyhetsmorgon på TV – med The Solution i koppen.

Jag strör kollagenet i morgonkaffet och avnjuter min hudvård sittandes i soffan. The Solution
är så enkelt. Och det funkar! Berättar Meeri.

Meeri har tidigare testat många olika hudvårdsprodukter mot rynkor och celluliter. Men ingenting har gett det resultat hon har varit ute efter. En dag fick hon nys om Oslo Skin Lab när hon lyssnade på en podcast. – En av programledarna i podden upplevde att hon såg stor skillnad på sin hy efter att ha börjat
med The Solution. Då bestämde jag mig för att prova.

The Solution är enkelt att använda och ger resultat


Nu har Meeri använt The Solution dagligen sedan maj 2020.  -Min hy har fått en fräsch lyster som jag aldrig haft förut. Huden är mycket finare, både i ansiktet och på resten av kroppen. Det var länge sedan jag hade den känslan, om jag ens haft den någon gång, säger Meeri och tillägger:

Jag såg stor skillnad på min hud redan efter en månad. Min hy känns mer elastisk och har mycket mer lyster än tidigare. Dessutom har fåror blivit fina linjer, porerna är mindre och huden över hela kroppen upplever jag är slätare. 

Before-after_web_article_Meeri_1140x600.jpg

Hon berättar att rutiner inte alltid är hennes starka sida. Därför är enkelheten med The Solution något som uppskattas. – Det är härligt att se bra resultat från en produkt som inte kräver någonting av mig. Jag behöver bara hälla pulvret i kaffet och dricka upp.


Fantastisk produkt

Enligt Meeri betyder skönhet att man trivs i sitt eget skinn. Och det gör hon.
Nu blir jag glad av att se mig själv i spegeln. Jag ser pigg och fräsch ut! Jag tycker det är en fantastisk produkt. Förpackningen är smidig och man behöver inga mått eller annat för att dosera eftersom dosen är i en egen påse. The Solution smakar ingenting alls tycker jag, så jag häller gärna pulvret i mitt kaffe. Berättar Meeri.

OSL_Meeri_the_solution_1140x600.jpg
Foto: Privat