Martin Hansson: "Det här funkar ju verkligen!"

Den nya rutinen med kollagenpulvret The Solution™ resulterade i 26% förbättrad hudstruktur och 12% färre linjer runt ögonen efter bara 9 veckor.

Martin arbetar som stilexpert och modejournalist. Han är en av våra första manliga användare som utfört skinscanning för att mäta resultatet efter ett regelbundet intag av The Solution™ - och han blev minst sagt förvånad över resultatet. 

- Under förra året, 2020,  har jag blivit allt mer intresserad av min hälsa, träning och vad jag stoppar i mig – och kanske framför allt vilken effekt just det har på min kropp och utseende, såväl mentalt som fysiskt. 

- För mig är det ändå fortfarande otroligt vilken effekt god sömn, regelbunden motion och vad du äter/dricker har för effekt på kroppen och välmåendet. Och det var någonstans i mitt ökade intresse för just min hälsa och hur den påverkar mitt utseende och åldrande som jag fick upp ögonen för Oslo Skin Lab.

Var skeptisk till att det skulle fungera

- I början var jag skeptisk till att Oslo Skin Lab skulle funka – som alltid när jag ska testa nya grejer egentligen – men redan efter fyra veckor tyckte jag mig att se en någon jämnare hud på vissa områden i ansiktet, där jag tidigare upplevt lite mer ojämn hud.

- Samtidigt som jag fortsatte varje morgon med de små doserna i min morgonsmoothie eller första koppen kaffe för dagen så blev även själva doseringen av kollagen-pulvret en rutin som jag tyckte allt mer om. En kort stund för mig själv

– oavsett var i världen jag var någonstans. Och det är väl precis därför jag tycker så mycket om konceptet Oslo Skin Lab The Solution, för att det just är så enkelt att ta med sig eller ha framme ständigt, så att det aldrig glöms bort eller blir ett jobbigt tvång på något sätt. Tvärtom.  

OSL_1140x600_Martin.jpg

Förbättrad hudstruktur och färre linjer

I september 2020, genomförde Martin en hudanalys i en VISIA-Scanner, som mäter hudens kvaliltet på djupet. Bilderna sparades i datorn och Martin började med sitt dagliga intag av The Solution. 

- Efter 9 veckor var det dags för mig att göra min andra hudscanning och jag kände verkligen att huden hade blivit jämnare och mer välmående, vilket jag också fått höra från personer i min närhet ett flertalet gånger efter att jag börjat med The Solution. Därför va det också extra roligt att svart på vitt se hur jag fått en 26% förbättrad hudstruktur i scanningen – och 12% färre linjer runt ögonen. 

Martin_Hansson_wrinkles_compare_the_solution
De gröna markeringarna på bilden visar befintliga linjer/rynkor. Bilden till höger är tagen 9 veckor efter första intaget av The Solution.

- Min spontana reaktion när jag såg resultatet var att jag skrek rakt ut – men det här funkar ju verkligen! Och det är väl precis därför som jag rekommenderar alla mina vänner runtomkring mig, män som kvinnor, att testa Oslo Skin Lab. För att jag har sett pulvrets förbättring av lyster och hur en daglig dos redan efter ett fåtal månader kan motverka ålderstecken. Nu ser jag fram emot att se skillnaden efter 6 månader! Och sedan efter 12 månader.

Vill du också prova The Solution för att se vilken effekt det har på din hy? Beställ till medlemspris och få 30% rabatt på alla försändelser.

32307_NV_OSL_13182_shadow-ny pakning.jpg