RS1405_OSL_Lotta-10_W-Article_1140x600.jpg

Kundberättelse: Lotta (60 år)

"Jag känner mig verkligen nöjd med The Solution som jag använt i över ett år."

Lotta, 60+ år, har nu använt The Solution i över ett år. Här delar hon sina tankar kring kollagenpulvret och vad hon fått för resultat sedan hon började med ett dagligt intag av det. 

"-Jag känner mig verkligen nöjd med The Solution som jag använt i över ett år. Efter ungefär ett halvår märkte jag en synbar skillnad. Min hy har nu blivit spänstigare och fått mer lyster, och mina djupa bekymmersrynkor i pannan har slätats ut och syns knappt längre. Varje morgon när jag tittar mig i spegeln ler jag och tänker att vad fint att min hy ser så fräsch och slät ut trots att jag är 60+."

RS1404_OSL_Lotta-9_W-Article_1140x600.jpg

Lotta fortsätter:

"-Jag har aldrig oroat mig för att bli äldre, men jag försöker ta hand om min kropp och hy så naturligt jag kan, och om ett preparat som The solution hjälper mig lite på vägen känns det bara positivt. Att blanda pulvret som inte smakar någonting i ett glas vatten varje morgon, har blivit en del av min morgonrutin som jag kommer att fortsätta med. En extra bonus är att några vänner också har kommenterat min hy så det är inte bara jag som märker skillnad."