scanning_oslo_skin_lab.jpg

Linda Hällbjörk, 46 år: Min hud känns mycket smidigare

Linda (46) fick 3 år yngre hud på 4 månader -"Min hud ser jättefin ut och jag har fått mer lyster", säger Linda, som regelbundet använder The Solution.

Redan i 30-årsåldern minskar kollagennivån i kroppen. Men att hitta rätt produkter för att undvika att huden förlorar sin spänst är inte alltid så enkelt. Kollagen är den enskilt viktigaste faktorn för att hålla rynkor borta – och bevara hudens elasticitet. Linda är noga med att ta hand om sin hy eftersom hon inte vill ha rynkor i förtid. 

Jag började att använda The Solution eftersom jag tror att produkten kan bromsa åldrandet i huden och ge mig de bästa förutsättningarna för att ta hand om min kropp och hudEfter några månader kunde jag både se och känna skillnaden. Min hud känns mycket smidigare, säger Linda.

Mina ”kråksparkar” vid ögonen har minskat

Linda har gjort tre hudscanningar för att se resultatet av The Solution på nära håll. Första scanningen gjordes 2 december 2019. Efter första scanningen började Linda regelbundet ta The Solution varje som ett komplement till sin dagliga hudvårdsrutin.

Andra scanningen gjordes efter två månader, 3 februari 2020. Resultatet visade att huden i ansiktet blivit två år yngre på 8 veckor.

EFFEKT: Bilderna har tagits i samma maskin med 8 veckors mellanrum.
Före (vänster) och efter (höger)

Under den andra scanningen kunde jag se förbättringar i ansiktet. Det var riktigt häftigt. Jag kommer att fortsätta att ta The Solution varje dag. Jag är även nyfiken på hur min hud kommer att se ut efter den tredje scanningen, säger Linda.

Ytterligare reducering efter 5 månader

Tredje hudscanningen på Linda genomfördes i slutet av april 2020. Då visade det sig att Linda fått ytterligare reducering och en så kallad TrueSkin Age på 43 år - alltså tre år yngre hud än innan den första hudscanningen.

Linda_Scanning_tredje.JPG
Efter tredje scanningen mättes ett resutlat som visade att Lindas TruSkin Age minskat med tre år efter bara 5 månaders dagligt intag av The Solution.

Det är inte bara Linda som har märkt av förändringen. Hon har fått flera positiva kommentarer om sin hy från sin omgivning. 

Jag får höra att min hy ser jättefin ut och att det är mer lyster i den. Jag kan även se att mina ”kråksparkar” vid ögonen har minskat sedan jag började med The Solution.

Kollagenet passar för alla hudtyper

Kollagenproduktionen i kroppen minskar ju äldre vi blir och det är anledningen till att linjer och rynkor uppstår. The Solution innehåller 100% naturligt hydrolyserat kollagenprotein (kollagen typ 1), som i solida och placebokontrollerade studier visat sig reducera fina linjer, rynkor och celluliter. Kollagenet i The Solution passar för alla hudtyper och är ett perfekt komplement till din dagliga hudvårdsrutin.

Vill du också prova The Solution och boosta huden inifrån? Som medlem får du hem en ny förpackning med 28 dagsdoser var fjärde vecka, så att du alltid har kollagenpulver hemma. Ett dagligt intag, som komplement till din dagliga hudvård bidrar till ökad elasticitet i huden, fina linjer och rynkor reduceras och även celluliter minskar efter ett regelbundet intag av The Solution.

RS225_OSL_solution_open_nobackground.png