scanning_oslo_skin_lab.jpg

Linda Hällbjörk, 46 år: Min hud känns mycket smidigare

Redan i 30-årsåldern minskar kollagennivån i kroppen. Men att hitta rätt produkter för att undvika att huden förlorar sin spänst är inte alltid så enkelt. – Min hud ser jättefin ut och jag har även fått mer lyster, säger Linda, 46, som regelbundet använder The Solution.

Kollagen är den enskilt viktigaste faktorn för att hålla rynkor borta – och bevara hudens elasticitet. Linda är noga med att ta hand om sin hy eftersom hon inte vill ha rynkor i förtid. 

Jag började att använda The Solution eftersom jag tror att produkten kan bromsa åldrandet i huden och ge mig de bästa förutsättningarna för att ta hand om min kropp och hud, säger hon. 

The Solution är ett kollagenpulver med neutral smak som man blandar i valfri mat eller dryck. Den bidrar till att öka hudens elasticitet och ger en slätare hud med mindre rynkor och celluliter. – Efter några månader kunde jag både se och känna skillnaden. Min hud känns mycket smidigare, säger Linda.

Mina ”kråksparkar” vid ögonen har minskat

The Solution består av 100 procent rent, hydrolyserat kollagen från naturliga källor. Kollagenpulvret innehåller inte några tillsatser – eller konstgjorda smakämnen. Linda har gjort två hudscanningar för att se resultatet av The Solution på nära håll.

EFFEKT: Bilderna har tagits i samma maskin med 8 veckors mellanrum.
Före (vänster) och efter (höger)

Under den andra scanningen kunde jag se förbättringar i ansiktet. Det var riktigt häftigt. Jag kommer att fortsätta att ta The Solution varje dag. Jag är även nyfiken på hur min hud kommer att se ut efter den tredje scanningen, säger Linda.

Men det är inte bara Linda som har märkt av förändringen. Hon har fått flera positiva kommentarer om sin hy. 

De säger att min hy ser jättefin ut och att det är mer lyster i den. Jag kan även se att mina ”kråksparkar” vid ögonen har minskat. 

p2m-348-141218-3633_1920x960-grønneblomster.jpg