OSL_Leena_3040_1222_W-Article_1140x600.jpg

Leena 51 litade på en väns tips och har inte ångrat det

Tack vare bra produkter och rutiner har huden på den tidigare flygvärdinnan Leena (51) förblivit i utmärkt skick trots år av att ha utsatt hennes hud för torr kabinluft. Så Leena kunde inte tro sina ögon efter att ha sett hennes hudtillstånd förbättras ännu mer efter att hon även la till inre hudvård i form av The Solution.

Leena, som är i femtioårsåldern, tackar sin mamma, som rådde henne att alltid ta bort smink före sänggåendet, investera i hudvårdsprodukter och regelbundet besöka en kosmetolog.

– Min hud har varit i gott skick i alla år, säger Leena.

- Jag dricker mycket vatten, ser till att jag tränar tillräckligt och försöker äta varierat (som jag kämpar med ibland). Jag håller mig till regelbunden rengöring, exfoliering och återfuktning, oavsett vad. Skönhetstillskott var jag dock inte så insatt i. Några av mina vänner hade provat The Solution -kollagenpulver och uppmanade mig att testa det också, säger hon.

Ett till synes onödigt tillskott till hennes hudvårdsrutin visade sig vara den saknade biten

När Leena inkluderade The Solution -kollagen i sin rutin i våras - på stark rekommendation från en vän - förväntade hon sig verkligen inte mycket. Hennes hud kändes bra som den var och hon behöll en hälsosam livsstil. Hon var mycket skeptisk till fördelarna med produkten, men eftersom hon var en nyfiken person bestämde hon sig för att ge det en chans. Efter några veckor märkte Leena att linjerna i pannan var lite mindre synliga. Hon var ännu inte helt övertygad men lite mer motiverad att hänga med i sin nya rutin. När hösten närmade sig blev det tydligt att Leenas hud mådde bättre överallt, trots effekterna av en varm sommar och solen.

- Min hud verkar bli bättre och bättre, den är mjukare och på något sätt mer strålande, så varför skulle jag sluta, säger Leena, nu när hon har använt produkten i över sex månader.

OSL_Leena_2977_1222_W-Article_1140x600.jpg

Resultat kräver lite tid, tålamod och regelbundenhet

Effekterna av produkten visar sig inte över en natt, men enligt en kundundersökning börjar de märkas i genomsnitt efter ca fyra månader. Det är också troligt att effekterna kommer att öka med tiden.

-Produkten ska användas på lång sikt och regelbundet, men efter bara några veckor märkte jag att mina rynkor i pannan har blivit mindre tydliga. Just nu känns min hud och ser bättre och mer elastisk ut hela tiden, säger Leena.

OSL_Leena_3051_1222_W-Article_1140x600.jpg

Hudvård från insidan är lätt

Förutom ett naturligt glow listar Leena enkelheten som den bästa delen av produkten.. Det är lätt att göra till en rutin att använda tack vare regelbunden hemleverans och bekväma dags doser.

- Produkten är lätt att ta med sig var som helst med dospåsarna och den smakar ingenting. Det kan avnjutas med nästan vilken drink eller mat som helst.

OSL_Leena_3061_1222_W-Article_1140x600.jpg

- Jag rekommenderar alla att ta hänsyn till inre hudvård tillsammans med traditionell aktuell hudvård. Du kan verkligen påverka hudens tillstånd från insidan; förbättra och stödja det holistiskt.

För Leena betyder skönhet egenvård och självförtroende. Hon tycker att balans i livet syns på utsidan.