OSSE_Laila_2.jpg

Laila Bagge testade The Solution: "Wow"

Studier visar att kollagenet i The Solution minskar rynkor. Kändisbloggaren Laila Bagge har prövat kollagenpulvret i åtta veckor. "Jag kommer definitivt att fortsätta," säger hon efter att ha sett resultatet.

Laila Bagge, 45, erkänner att hon tidigare slarvat med sin hudvård – trots det ser hon alltid fräsch ut. Men nu, i 40-årsåldern, märker hon att huden har börjat förändras.
- Jag märker stor skillnad på elasticiteten i huden nu när jag har passerat 40. Det känns allt viktigare att ta hand om huden ju äldre jag blir, säger Laila Bagge.

Vill se mindre sur, trött och sliten ut
Efter en hudanalys blev hon rekommenderad att pröva The Solution™ Anti-wrinkle collagen, ett smaklöst kollagenpulver som kan blandas valfri mat eller dryck – varm som kall. Kollagen finns naturligt i kroppen och är en viktig komponent i hudens bindväv. Från 30-årsåldern sjunker den naturliga kollagennivån i huden, vilket är en av de främsta orsakerna till att linjer och rynkor utvecklas.
- Jag har inget emot lite rynkor, säger Laila Bagge. Det är helt naturligt att de kommer med åldern. Men jag vill gärna minska de som gör att jag ser sur, trött och sliten ut, säger hon. 

”Wow, det är en jätteskilland”
Efter åtta veckor var det dags för Laila Bagge att analysera huden igen – den här gången för att mäta förändringen. Hon var riktigt spänd på resultatet, eftersom hon levt precis som hon brukar. Och hon blev inte besviken när hon såg resultatet.  
- Wow, det är en jätteskillnad, säger Laila Bagge.
Bilder från apparaten som har mätt hennes hud visar tydligt att rynkorna blivit mindre. En rynka på kinden har till synes försvunnit helt. 
- Jag är väldigt överraskad över att resultatet blev så bra. Jag kommer definitivt att fortsätta med The Solution.

Före:

 Efter:

Enkel och samtidigt effektiv
Solution™ innehåller kollagenpeptider som har brutits ner till längder som kroppen kan tillgodogöra sig. Det speciella kollagenet i The Solution har i studier visat sig reducera djupet på rynkor med i snitt 20 procent, på bara åtta veckor. Dessutom ökar det hudens elasticitet och minskar celluliter.
Fördelen med att dricka sin hudvård är att hela huden vårdas inifrån – inte bara ansiktet. Dessutom innehåller The Solution™ inga tillsatser och det finns inga rapporter om biverkningar. Det passar Laila Bagge utmärkt, eftersom hon är noga med att bara använda naturliga produkter.
- Det finns säkert massor av saker jag borde göra för att förebygga rynkor och förbättra huden, men det kräver ju mycket tid, säger Laila Bagge och fortsätter:
- En stor fördel med just den här produkten att den är så enkel men samtidigt väldigt effektiv. I en stressig vardag har jag ändå alltid tid med det här.