Before-after_web_article_Paola_1140x600_0423.jpg

Kundvittne Paola

En kaffepaus med vår trogna kund Paola efter 6 månaders användande av vårt kollagenpulver

Efter att ha tagit The Solution i 6 månader i sträck bestämde sig Paola (51 år) för att kontakta oss och berätta om hennes fantastiska resultat. Det är alltid ett nöje att se tydliga förbättringar i våra kunders hud som bevisar vår produkts effektivitet och tillförlitlighet.

Efter vi mottagit Paolas före- och efterbilder har vi träffat henne för en snabb kaffe och ställt ett par frågorför att få en tydligare förståelse för hennes förbättringar och hur hon lyckades integrera kollagenpulvret i sin hektiska rutin.

Hur gammal är du? 51 år

Hur länge har du tagit The Solution? Det har redan gått 6 månader

När tar du det? Direkt på morgonen så jag aldrig glömmer

Vad blandar du det med? Vanligtvis i vatten, eller även i kaffe ibland då det är smakneutralt och jag märker det inte ens! För att komma ihåg den dagliga användningen förvarar jag dagsdoserna bredvid min kaffemaskin och när jag reser tar jag alltid med mig rätt antal dagsdoser jag behöver baserat på min resas längd. Jag har läst att regelbunden användning är det viktigaste för att uppnå synliga resultat, så därför håller jag mig verkligen till denna regel!

Vilka effekter märker du? Först märkte jag effekterna i ansiktet på en vän till mig, som jag ser varannan till var tredje månad och som jag har sett föryngras med tiden; när hon förklarade för mig att det var kollagen så började jag prenumererade direkt, resultatet var så uppenbart! Jag tog en bild första dagen jag började ta The Solution, jag var nyfiken på om det skulle bli en effekt på min hud också och jag gjorde det igen efter 6 månader. Jag blev mycket imponerad av jämförelsen mellan de två bilderna. Först ser jag förbättringar i nasolabialvecken, som var mycket djupare för 6 månader sedan. Sedan märkte jag också en minskning av synligheten och djupet av de mörka ringarna runt mina ögon. Huden överlag är mer kompakt, fyllig och hälsosam.

Kommer du att fortsätta ta The Solution? Självklart kommer jag att fortsätta då jag är nyfiken på att se om jag kommer att få ännu mer resultat, men ärligt talat kommer jag fortsätta oavsett för att bibehålla de resultat jag fått hittills.