acb1fb9d-4eea-4b2e-9caf-ed14a38ea176.jpg

Jubileumslotteri

Oslo Skin Lab har femårsjubileum! Detta vill vi fira med dig genom att lägga en lott i varje box av The Solution som går ut till våra medlemmar under resten av jubileumsåret 2022. Därmed är alla aktiva medlemmar automatiskt inkluderade i vårt jubileumslotteri. Lotteriets villkor gäller för alla och kan läsas nedan.

Månatliga vinster

Varje lott ger dig en unik chans att vinna ett presentkort på 1,000€ varje månad på den internationella webbutiken MATCHESFASHION som säljer kläder och skor från välkända märken så som YSL, Balenciaga, Prada, Gucci m.fl. Dessutom kommer det bli andra små vinst-överraskningar under perioden. Vi avslutar jubileumsåret i december med en otrolig storvinst. Vinnarna kommer att dras den sista onsdagen i månaden från juli till december 2022.

OSL lottery_brands.jpg

Upplev fantastiska Lofoten (värde ca 70 000 SEK)

I december kommer vi utse vinnaren till storvinsten som ges möjlighet att besöka en av världens vackraste platser – nämligen Lofoten i Nordnorge – tillsammans med en vän. Vinnaren till detta pris kommer att utses onsdagen den 28.12.2022.

OSL_Holmen_collage_1140x600_0622.jpg

Holmen / Lofoten 68N

Den lyckliga vinnaren av storvinsten kommer få möjlighet att ta med en partner eller vän på en kort semester till en avlägsen del av Norge för att besöka Holmen Lofoten.

I priset ingår tre nätter på en helt speciell plats ute i havsgapet i Lofoten - 68 grader nord. Vinnare med sällskap kommer att få uppleva spännanden aktiviteter såsom vandring i mäktiga fjäll och tur med ribbåt på havet samt kulinariska middagar med god dryck. Under din vistelse så är du själv med och skapar dina upplevelser, vare sig du är ute i den friska havsluften eller njuter framför brasan med en bra bok. Holmen Lofoten är en trygg och vacker plats där det verkligen finns möjlighet att koppla av. 

Som de själva uttrycker det; vi ger dig känslan av att vara hemma i utkanten av världen. 

I Lofoten får du kulinariska upplevelser i natursköna omgivningar som kan avnjutas både till fots och på vatten. Platsen, de allmäna ytorna och din stuga, med utsikt över havet, är i en enkel och mysig skandinavisk stil - och ger dig den sanna och fullvärdiga nordiska upplevelsen.

Lotterivillkor:

 • Alla aktiva kunder över 18 år och som betalar för prenumerationen deltar automatiskt i lotteriet. Kunder som har pausat sin prenumeration under den angivna perioden kommer inte att anses vara aktiva. Anställda på företag som ingår i NutraQ AS eller den anställdes familj kan inte delta i tävlingen.
 • Vinnare dras slumpmässigt bland alla aktiva kunder i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederländerna, Slovakien, Tjeckien och Italien.
 • Under perioden 1 juli 2022 till 28 december 2022 kommer det att finnas en lotteribiljett i varje box av The Solution som skickas ut till aktiva kunder. Vinnarna dras den sista onsdagen i varje månad.
 • Vinnarnas fullständiga namn kommer att publiceras på OSL:s hemsida. OSL kommer i förväg att kontakta alla vinnare personligen och be om samtycke till denna publicering. Om en vinnare inte vill ge sitt samtycke kommer en ny vinnare att dras.
 • Vinsterna delas ut i samförstånd med vinnarna inom tre veckor efter dragningen. Vinnaren kommer att meddelas om priset personligen, via telefon, e-post eller brev genom informationen i kundregistret inom 14 dagar efter dragningen. Om vinnaren inte svarar på OSL:s förfrågningar inom två veckor upphör rätten till priset och OSL har rätt att dra en ny vinnare. Priser kan inte överföras till andra eller bytas mot kontanter eller andra produkter.
 • Oslo Skin Lab står för eventuella fraktkostnader.
 • Vinstens värde är skattefritt för vinnaren.
 • Priserna är:
 • En resa till Holmen Lofoten för två personer. OSL täcker flyg och boende med tillhörande måltider, oavsett var i Europa du bor. Transport till och från flygplatsen i vinnarens hemland täcks inte.
 • 6 presentkort på 1 000 EURO hos webbutiken Matches Fashion.
 • Dessutom dras små överraskningsvinster under lotteriets gång.
 • Information om hur NutraQ behandlar personuppgifter i samband med lotteriet finns i integritetspolicyn här.
 • Villkoren regleras av svensk lag och eventuell tvist mellan kunden och OSL ska avgöras av svensk domstol.
 • Eventuella klagomål kan skickas till berörda konsumentmyndighet i Sverige.