OSL_WA_Lottery_1140x600_0422_EN.jpg

Jubileumslotteri

Oslo Skin Lab har femårsjubileum! Detta vill vi fira med dig genom att lägga en lott i varje box av The Solution som går ut till våra medlemmar under resten av jubileumsåret 2022. Därmed är alla aktiva medlemmar automatiskt inkluderade i vårt jubileumslotteri. Lotteriets villkor gäller för alla och kan läsas nedan.

Månatliga vinster

Varje lott ger dig en unik chans att vinna ett presentkort på 1,000€ varje månad på den internationella webbutiken MATCHESFASHION som säljer kläder och skor från välkända märken så som YSL, Balenciaga, Prada, Gucci m.fl. Dessutom kommer det bli andra små vinst-överraskningar under perioden. Vi avslutar jubileumsåret i december med en otrolig storvinst. Vinnarna kommer att dras den sista onsdagen i månaden från juli till december 2022.

OSL lottery_brands.jpg

Upplev fantastiska Lofoten (värde ca 70 000 NOK)

I december kommer vi utse vinnaren till storvinsten som ges möjlighet att besöka en av världens vackraste platser – nämligen Lofoten i Nordnorge – tillsammans med en vän. Vinnaren till detta pris kommer att utses onsdagen den 28.12.2022.

holmen.jpg

Kitchen On The Edge Of The World

Den lyckliga vinnaren av storvinsten kommer få möjlighet att ta med en partner eller vän på en kort semester till en avlägsen del av Norge för att besöka Holmen Lofoten.

Såhär beskrivs vinsten av dem själva;

VÄLKOMMEN

Kitchen On The Edge Of The World är ett mycket speciellt kulinariskt äventyr 68 grader norr. Denna långhelg bjuder vi på spännande aktiviteter som både berikar och exalterar, men temahelgens hjärta finns i köket. Under din vistelse, vare sig du är ute i den friska havsluften, eller inne framför vedspisen med en bra bok, kommer du att kunna njuta av underbara råvaror som fiskas och inhämtas från vårt rika, lokala skafferi.

Vi inbjuder dig till att bo hos oss i tre nätter, omgiven av hav och berg och ett otroligt landskap. Oavsett årstid hittar du tillbaka till naturens rytm när du kommer till oss.

Varje kväll samlas vi med kockarna och andra äventyrliga gäster i vår intima restaurang, där du njuter av drinkar tillagade med en stor dos kärlek medan kvällens meny trollas fram i vårt öppna kök. Under din vistelse hjälper du till att skapa dina egna upplevelser, vare sig du är ute i den friska havsluften, eller roar dig framför braskaminen med en bra bok. Om du vill kan du under helgen skaffa dig nya färdigheter från våra olika hantverkskurser, så du kan återvända hem med dina egna handgjorda konstverk. Och sist men inte minst – vi bor längst ut i Lofoten som är känt för sina rika fiskavlagringar.

Välkommen, Ingunn Rasmussen och Valentine Warner

 

I Lofoten får du kulinariska upplevelser i natursköna omgivningar som kan avnjutas både till fots och på vatten. Ditt rum och stuga med utsikt över havet är i en enkel och mysig skandinavisk stil - och ger dig den sanna och fullvärdiga nordiska upplevelsen.

 

Lotterivillkor:

 • Alla aktiva kunder över 18 år och som betalar för prenumerationen deltar automatiskt i lotteriet. Kunder som har pausat sin prenumeration under den angivna perioden kommer inte att anses vara aktiva. Anställda på företag som ingår i NutraQ AS eller den anställdes familj kan inte delta i tävlingen.
 • Under perioden 1 juli 2022 till 28 december 2022 kommer det att finnas en lotteribiljett i varje box av The Solution som skickas ut till aktiva kunder. Vinnarna dras den sista onsdagen i varje månad.
 • Vinnare dras slumpmässigt bland alla aktiva kunder i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederländerna, Slovakien, Tjeckien och Italien.
 • Vinnarnas fullständiga namn kommer att publiceras på OSL:s hemsida. OSL kommer i förväg att kontakta alla vinnare personligen och be om samtycke till denna publicering. Om en vinnare inte vill ge sitt samtycke kommer en ny vinnare att dras.
 • Vinsterna delas ut i samförstånd med vinnarna inom tre veckor efter dragningen. Vinnaren kommer att meddelas om priset personligen, via telefon, e-post eller brev genom informationen i kundregistret inom 14 dagar efter dragningen. Om vinnaren inte svarar på OSL:s förfrågningar inom två veckor upphör rätten till priset och OSL har rätt att dra en ny vinnare. Priser kan inte överföras till andra eller bytas mot kontanter eller andra produkter.
 • OSL står för eventuella fraktkostnader.
 • Vinstens värde är skattefritt för vinnaren.
 • Priserna är:
 • En resa till Holmen Lofoten för två personer. OSL täcker flyg och boende med tillhörande måltider, oavsett var i Europa du bor. Transport till och från flygplatsen i vinnarens hemland täcks inte.
 • 6 presentkort på 1 000 EURO hos webbutiken Matches Fashion.
 • Dessutom dras små överraskningsvinster under lotteriets gång.
 • Information om hur NutraQ behandlar personuppgifter i samband med lotteriet finns i integritetspolicyn här [infoga länk].
 • Villkoren regleras av svensk lag och eventuell tvist mellan kunden och OSL ska avgöras av svensk domstol.
 • Eventuella klagomål kan skickas till berörda konsumentmyndighet i Sverige.